keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Catch up.

Aloitetaan vaikka meidän pääsiäisenaikaisesta Frutti di Mare-illasta. Mä sain ajatuksen järjestää illanistujaiset lähipiirille, ja koska baariinlähtö ei kuulunut pääsiäisen suunnitelmiin niin ajattelin että saunotaan ja syödään meillä navat täyteen ja sitten vähän ehkä viiniä. Teemabileet on aina kivoja ja keksinkin että tällä kertaa voitais pitää meren herkut-ilta, eli koko meny koostuisi ravuista, kalasta ja simpukoista. Yum! <3 Alla pari kuvaa valmistusvaiheesta:

Noista foliofiguureista ei sen enempää, jokainen tulkitkoon haluamallaan tavalla :D
Valmiit herkut näyttivät tältä:
Voitte kuvitella että napa paukkui kun vedettiin noi melkein kaikki sen illan aikana. Jostain syystä tässä porukassa ilta jatkuu aina pienessä töhinässä, meillä meni tyttöjen kesken siideri ja viinipullo poikineen ja korkoineen, ja alkupalaksi (ennen ruoanvalmistusta) tempaistiin puolikas jallukahvipullo Nellin ja Miran kanssa kolmestaan :D Pojat korkkasivat kaksi pulloa konjakkia ja yhden vajaan viskipullon, ja kyllähän sitä olutta ja lonkeroakin meni ihan kiitettävästi.

Lauloimme viideltä aamulla vielä karaokea kun naapurimme liittyivät baari-illan jälkeen joukkoon, jonka jälkeen Mira ja Late poistuivat kotiin ja minä ja Nelli painuimme pehkuihin. Pojat jäivät katsomaan Band of Brothersia alakertaan eivätkä nukkuneet silmäystäkään. Aamupäivällä tulos oli tämä:

Koko päivä meni näissä tunnelmissa eikä me korjattu tota puhallettavaa sänkyä kolmeen päivään tosta olkkarista, siinä oli tosi mukava nukkua ja katsoa telkkaria. :) Ilta oli SUPERHAUSKA, ja päätettiinkin järkkäillä vastaavia teemabileitä ainakin kerran kuukaudessa.

Tilasin vähän aikaa sitten MSCHICiltä kosmetiikkaa, ja koska niillä oli kampanja jonka aikana sai 15€ hyvitystä tilauksesta jos rekisteröityi niiden nettisivuille, tilausruuhka oli kova ja sain odotella meikkejäni ties kuinka kauan. Nyt ne kuitenkin tulivat ja ajattelin esitellä mitä kaikkea hankin:
varjostusväri
Face canvas-pohjustusgeeli
Eyes Cream - voidemainen nude luomiväri
Nude huulipuna sävyssä Bella
Lisäksi sain lahjaksi yli viidenkympin tilauksesta pari vihreää luomiväriä

Olen nyt systemaattisesti testaillut noita ja voin sydämeni pohjasta suositella ainakin tuota primeriä, varjostusväriä ja huulipunaa, tosi laadukkaan oloisia ja toimivia tuotteita kaikenkaikkiaan. Hintakaan ei huimaa päätä.
Tässä vielä pari mekkouutuutta, kukallinen H&M:ltä ja harmaa VILA:sta
Meillä töissä toimii nykyään myös kampaamo, josta kävin nappaamassa vasemmanreunimmaisen ja keskimmäisen Tigin tuotteen, toi kuivashampoo tyhjeni saman tien yhden käyttökerran jälkeen mystisesti, joten kampaamon tsubut lykkäs mulle hyvitykseksi uuden shampoon mukaan ton Fun times-lakan. Lakka tuoksuu taivaallisen kesäiselle, mangolle ja passionhedelmälle, ja pitää ku terva. Kuivashampoo on tän pitkän ja paksun tukan kanssa pelastava enkeli, sillä latvat kärsii tiheästä pesuvälistä jonka juuri vaatisi. Keskimmäinen tyvikohottaja ei jaksa kannatella mun painavaa hiusta, mutta vähän kevyemmälle kuontalolle olis varmaan passeli. Ainakin mun ystävä Lilli kehui tota kovasti.

Loppuun vielä kuva maailman komeimmasta miehestä joka suostu vihdoin poseeraamaan mulle. Look and drool, ladies ;)

Moni kolmekymppinen ei ole tossa kuosissa, mun miespä on <3<3<3<3<3<3

Palaillaan taas, viimeistään vappuna :D
H&K
Milka the lazy blogger

2 kommenttia:

Emmi-Riikka kirjoitti...

hähä, jaksan aina nauraa tolle kuinka korostat Markon kolmekymppisyyttä XD

Iina kirjoitti...

Kun katon noita kuvia, mua alkaa kaduttaa, etten tullutkaan käymään... :P Nam!