keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Huh hellettä!

Tästä tulee nyt kuvaton postaus, I'm sorry.
Mä hukuttaudun töihin. Mulla on omaa duunia joka arkipäivä 8-16, jonka jälkeen sitten buukkaan viikonlopulle kuvauksia jokaiselle vapaahetkelle. Jos tän ajanjakson jälkeen en oo kehittyny kuvaajana ni sit heitän koko lootan nurkkaan ja alan nypläämään vaikka pitsiä tai jotain. Kesä on toki muutenkin kiireistä aikaa kuvaajalle, hääsesonki and all...

Olin viikonloppuna kuvaamassa Niinan ja Teron häät, ja kesken kirkkoseremonioiden mun kamera sanoi että error 99. WHAAAAAT!? Onneksi siellä oli toinen valokuvaaja paikalla joka osas auttaa mua, muuten ois ollu lievästi ja suoraansanottuna kusi sukassa. Tai legginseissä. Mä en voi ottaa sitä riskiä et toi rakkine hajoaa kesken noinki tärkeän keikan, eikä mulla ole vara-kameraa johon nojautua kriisin iskiessä. Niinpä oon miettiny että tämän työmäärän siivittämänä voisin investoida uuteen runkoon ja johonkin yleispätevään all-aroundlinssiin.

Skannailin jo läpi keltaisen pörssin eilen ja bongasin kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa, molemmat hinnaltaan 900€. En halua enää crop-kertoimellista kameraa (joka siis pienentää kuva-alaa pienestä kennosta johtuen) ja siksi myynnissä olleet 1D mark II ja 5D-rungot pistivät silmään tuloslistalta. 1D olisi luonnollisesti ollut ensimmäinen vaihtoehto (vaikkei noissa Canonin tuotevertailun mukaan ollut juurikaan eroa) mutta ottaessani yhteyttä myyjään sain ikäväkseni kuulla että joku muu oli ennättänyt ensin. Laitoin sitten viestiä tuolle 5D:n myyjälle ja myöhään eilen illalla (klo 22.35 kun olin jo nukkumassa :D) hän vastasi kameran olevan vielä myynnissä. HURRAA!! Nyt sormet ristissä toivotaan et homma natsaa.

Viikonloppuna tosiaan tapahtui muutakin kun nuo häät. Ryntäsin sieltä kymmeneltä illalla päästyäni suoraan Onnelaan ystäväni Marthan synttäreille, jossa rupattelin tunnin verran ja syöksähdin hopeisella salamallamme Korkeakoskelle tuplakolmekymppisille. Juhlat pidettiin entisen luokkakaverini (jonka isosisko on naimisissa toisen synttärisankareista kanssa, joka puolestaan on Markon pelikaveri) kotitilalla joen rannassa. Tontti päärakennuksesta puhumattakaan on aivan uskomaton, ja he ovat kunnostaneet pihalla sijaitsevan vanhan varastona toimineen ladon käsittämättömän hienoksi juhlapaikaksi tanssilattiaa ja baaria myöten. Teemana juhlissa oli urheilu, ja kaikki olivat pukeutuneet hienoimpiin (hirveimpiin) asuihinsa teeman mukaisesti. Marko oli aerobiccaaja ja voi luojan kiitos ettei siitä ole kuvaa :D Paikalla nähtiin myös Karhulalaisille tuttu Hippo, mäkihyppääjiä, laskettelijoita, punainen kortti, jalkapallo, jenkkifutari, hiihtäjä ja monia monia muita. Itse hyydyin jo ennen yhtä ja ajelin kotiin nakaten Miran Kaukolaan matkalla. Marko könysi kotiin joskus aamulla, nukkui pari tuntia, heräsi ihan yhtä kännissä kuin tullessaankin ja keräsi pelikamppeensa ja raahusti Huttuselle, josta kimppakyyti kuljetti väsyneen ja krapulaisen peliporukan Imatralle pelaamaan. :D Mua nauratti, Markoa ei. Koko niiden futisjoukkue oli siis ollut enemmän tai vähemmän jurrissa edustettuna edellisen illan juhlissa ja jollain ihmeellä ne puristi itsestään tasapelin. Hyvä KoRe!

Tämä viikonloppu on pyhitetty juhlimiselle ja syömiselle ja juomiselle, enkä ole ottanut yhtään kuvauskeikkaa! Luvassa on perinteiset vappunaamiaiset samalla kokoonpanolla kuin tuolla kolmekymppisissä, joten hauskuus on taattu! Teemana on historia ja toivon et näistä juhlista saatais ees pari kuvaa. Bileet järjestetään Honkalassa, joka on niin kaukana kaikesta asutuksesta että rokki saa raikaa (miten toi taivutetaan? raikata? :D) aamuun asti.

Tänään lähdetään töiden jälkeen äitin kanssa vouhottamaan Haminaan (I know, right?). Tarkoitus olisi vouhottaa taimia pihalle, uusia ruukkuja ja kori kaljaa ja Brunbergin suukkoja Markolle, kun ovat niin halpoja. Mitä luultavimmin muutakin tarttuu haaviin, mutta ei se väärin ole. Voisin vaikka illalla kuvailla Nellystä tilaamani kamat, joista olen superinnoissani! Uusia kenkiä, AWOHOO! <3

Nyt työntouhuun,

Milka the vouhottaja

Ei kommentteja: