maanantai 30. kesäkuuta 2008

Tyttöjen juttuja...

Lauantaina ilma suosi jo kauan suunniteltua luksus-tyttöjeniltaa, jonka ohjelmaan kuului supertreeni isolla trampoliinilla, sauna ja kasvo-, hius- ja vartalohoitoja, valtava määrä ihanaa grilliruokaa ja mansikkakuohuviiniä (Fresitaa, naaaaam...) ja tietysti äärimmäistä HC juoruilua.

Kuten kuvasta näkyy, ruokamäärä oli ihan järjetön! Lihaa oli joka lähtöön, kolmea eri salaattia, hedelmiä, patonkia, maissia jne jne... Meiltä jäi syömättä noin 90% kaikesta mäyssystä, mutta kummasti sipsi ja karkit maistui ja mahtui vielä aterian jälkeenkin? Oli todella rentouttavaa vaan olla, ilman miehiä ja alkoholia. Nehän ne yleensä naisten ongelmat aiheuttavatkin viikonloppuisin. Kaikenkaikkiaan ihana ilta, varmasti järjestetään toistekin!

Olen ihan hurahtanut nettikaupoissa shoppailuun. Minulla ei, paha kyllä, ole itselläni visa-korttia jolla saisin tilattua ulkomailta, mutta onneksi poikaystävälläni on! Niinpä tosi-jalkapallovaimon tavoille uskollisena lainailen Markon korttia tiuhaan tahtiin. Viimeiset ostokseni tein American Apparell-nettikaupasta. Etsin turhaan sähkönsinisiä legginsejä verkkokauppa verkkokaupan jälkeen, kunnes täältä siunatusta friikkivaatekaupasta läysin täydelliset yksilöt...

Kuvassa siis kahdet muutkin, mutta näitä saa siis yksittäinkin. Tilasin lisäksi superhienon trikoohameen korkealla vyötäröllä. Hintataso on todella edullinen verrattuna muihin ulkomaanshoppeihin, ja tuotteet ovat sweatshop-vapaita...Hyvän omantunnon vaatteita :)

Cool, eh?

Laitoin tänään verkkopankissa hakemuksen menemään omaa visaa varten, kauhulla odotan kirjettä jossa sanotaan ettei tälläiselle tuhlaajahutturalle mitään myönnetä. Sitten minun ei enää tarvitse kinuta Markon korttia käyttöön, musta tuntuu että sekin salaa pelkää etten koskaan maksa sille takaisin!

No mutta nyt sitten taas öitä, menen nukkumaan ja uneksimaan leggareistani :)Ei kommentteja: