perjantai 28. toukokuuta 2010

Synttäreitä and so on...

Me tilattiin Markon kanssa pihalle uima-allas helteistä huullaantuneina. Kostautuipa sekin näillä paska-ilmoilla. No jokatapauksessa iskä tuli apuriksi kokoamiseen, joka ei sitten ollutkaan mikään maailman iisein juttu. Pohja piti ensin tavoittaa altaan suuruudelta 100% tasaiseksi. Se tarkoitti nurmikon lapikoimista irti juuriltaan ympyrän alueelta ja hiekan kärräämistä kilokaupalla tasoittamaan pintaa. Vatupassi oli kaveri tässä. 
Itse autoin kuvailemalla ja kaksoisleukailemalla taustajoukoissa. Miten mun nenä näyttää tollaselta konkkikselta tossa kuvassa?
No mitäs perk...? Ei ihan reuna riittäny, joten piti improvisoida jesarilla ja puukolla. Tuli hyvä. Markolla on muuten mun pinkki feikki VonDutchBulgaria-lippis kun se on hävittänyt kaikki omat lippalakkinsa.
Que?!

Meillä avattiin meidän toimipisteeseen 15.5 kauneushoitola Fresh, ja kävin ostamassa piikkiin (pitäis varmaan maksaakkin se joskus...) kultaista kynsilakkaa. I LOVE IT! <3 Lakkasin synttäripäivän kunniaksi myös varpaat. Mulla oli siis 24.5 synttärit (I'm twenty four) ja kinkerit pidettiin 22.5 elikkäs viime lauantaina. Valmistelin juhlia puuhaamalla sangriaa ja ripottelemalla sipsi- ja karkkikulhoja ympäriinsä. 
Tässä sitrusleikkuri toiminnassa:Marko oli varannut mulle kasvohoidon (kts. kuva)  päivälle ja yhdistelin taitavasti samalle reissulle myös tyvivärjäyksen Bravossa (Huuman kampaamo). 

Sieltä mut kidnapattiin evakkoon Hirssuun Nellin luokse  kun kotiin ei saanut vielä mennä

ja lopulta joskus kuuden aikaan pääsimme lähtemään meille. Mua odotti täällä kauheesti kavereita, kalla-kimppu Anni-mussukalta paviljongissa (jonka Marko oli ostanu edellisenä päivänä mulle yllätykseksi! <3) ja valkoinen lahjapaketti.
Arvatkaas mitä sieltä paljastui? Mun uusi KAMERA, jonka Laura toi Tampereelta tullessaan juhliin. Arvatkaas mitä muuta!? Marko paljasti ettei mun tarvitse maksaa tosta mitään, vaan homma oli hoidossa mun ystävien, vanhempien, Markon vanhempien ja muiden anteliaiden tahojen toimesta. 
<3<3<3<3<3<3<3 Paras synttärilahja! <3<3<3<3<3<3<3

Juhlissa oli mahtavaa, istuskelimme terassilla sangriaa juoden ja nachoilla mässäten, ja puolen yön aikaan siirryimme Onnelaan josta olin varannut pöydän. Pöydästä löytyi kolme pulloa kuohuvaa, kaksi karahvia valkkarisangriaa ja lisäksi sain synttärilahjaksi Onnelasta pullon fresitaa. Kaikki meni. Huhhuh :D
Emmi-Riikka piffas kuvia baarista, enjoy :)


Oon baarista yksin poistuessani (Markolla tuli huono olo ja se lähti aikaisemmin kotiin) bongannu taksijonosta mun isän ja sen vaimon ja jotain niiden ystäviä ja lyöttäytyny samaan taksiin. Ennen lyöttäytymistä kerkesin pummata tupakan edessäni seisoneelta vanhemmalta mieheltä, joka sitten nappasi mut kainaloon ja lauloi mun korvaan sulosäveliä. Voi että :D
Seuraavana päivänä olo ei ollut kaksinen, ja tilattiinkin kokeilumielessä pitsat kotipizzan nettipalvelun kautta.


Aurinko paistoi täydellä teholla ja hengailtiin aamupäivä terassilla uuden Ellen parissa (tai no Marko luki TM:mää ettei kukaan nyt saa väärää käsitystä).
Koko päivän oli ihan tosi juotu olo ja oon torkkunu nojatuolissa, terassin sohvalla ja sängyssä. 
Viikko jS. (=jälkeen Synttäreiden) On mennyt tosi nopeasti töissä, enkä pysty käsittämään et nyt on jo perjantai. Huomenna kuvaillaan Niinan ja Hannun häitä Höyrypanimolla, toivotaan ettei sada. Tänään töiden jälkeen käytiin nopeasti cittarissa ja KAH! KIRSIKOITA!
Härski Kirsikkainen.
Näistä mä kasvatan kirsikkapuun tohon pihalle jottei mun tarvi maksaa kuutta euroa litralta! :o
Ostin myös tällaisia pieniä patongin muotoisia naksuja jotka maistui vienosti juustolle. Yum!


Tänään illalla mennään Markon treenien jälkeen katsomaan vanhoja mökkivideoita mun ystävän Miikan ja sen kihlatun luokse. Ohjelmassa grillausta ja grillausta ja grillausta :) Löydettiin tänään muuten viimein sellainen grilli jonka molemmat hyväksyy! Kyseessä on vielä budjettiratkaisu kolmensadan hintaan, plussakortilla satanen pois alkuperäisestä! It's a FREAKIN' STEAL!

Kivaa viikonloppua kaikille mussukoille, mä meen syömään jäätelöä <3

Milka the griller (Mun oma versio Michael Jacksonin biisistä...)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ah, minä <3 haha hajosin tolle the grillerille XDDDDDd