torstai 13. toukokuuta 2010

kuvapostaus, at laaaaaaaast... :)

Aloitetaan vaikka vapusta, jolloin meillä oli minulle suurta mustaa aukkoa olleet naamiaiset. Oltiin Markon kanssa pukeuduttu mätsäävästi keskiaikais-retkuihin, ja tämän näköisinä suunnattiin kohti Honkalaa:
Itse juhlista minulla ei ole kuvia mutta voin kertoa että olen kuullut että hauskaa oli :D Olemme lähteneet juhlapaikalta puoli kuudelta aamulla, eikä mulla ole aavistustakaan mihin ilta hävisi. Viinaviesti taisi olla meikälle liikaa...

Kuvailin mun työpaikalla tossa vähän aikaa sitten tiloja mainoskäyttöön, ja ajattelin julkaista kuvat teillekin. Oon superylpeä Huumasta ja siitä kuinka hieno siitä on tullut, ja tässä osa kuvista joita napsin:
Kuvassa lämmittelyalue spinning-salin päällä.
Kuvassa naisten pukuhuone, jossa sijaitsee myös infrapunasauna ja pystysolarium. Ihanat värit...
Kuvassa suuri fitness-sali, joka vetää jopa 65 zumbaajaa kerralla sheikkaamaan :)
Kuvassa kuntosalin toinen puolikas, sali jakautuu siis kahtia tuon pyöreän spinnusalin toimesta. Spinnaajia mahtuu polkemaan tällä hetkellä 43, tilaa olisi kuudellekymmenelle :)
Hieno, vai mitä? :) Tänä viikonloppuna avautuu myös kosmetologi/kynsihoitola jota luotsaa ystäväni Nelli. Avajaistarjouksena saa kymmenen prossan alen hoidoista, joten nyt kannattaa käydä hoidattamassa esimerkiksi jalat kesäkuntoon sokeroinnilla ja pedikyyrillä!
Huumassa toimii myös kampaamo ja terveellistä naposteltavaa ja ruokaisia salaatteja myyvä kahvio, joka avautuu tänä viikonloppuna. Tiedänpä ainakin missä meikä syö lounasta joka päivä...

Sitten eteenpäin... Serkkuni Veera kävi viime viikonloppuna kuvauttamassa itsensä ylppäreitä varten, ja samalla kuvailtiin sille mallikansiota. Alla kuvasatoa:

Upea tyttö ja tosi hyvä asenne, luulen ja toivon että Veera pääsee vielä pitkälle.

Hei tässä vielä kuvia sieltä Ruukista missä käytiin viime perjantaina äidin kanssa:

Ihana! <3


Tänään oli parit kuvaukset aamulla ja iltapäivällä, mutta niiden jälkeen antauduin täysin uskomattomalle hellesäälle joka hiveli sielua. Alla kuvia tältä päivältä ja pikkuhiljaa valmistuvalta terassilta:
Marko on hyvä kuvaaja, ite mukana jokaisessa näissä :DOkei...olihan siinäkin jo kuvaa ja tekstiä kerrakseen... nyt lusimaan sohvalle, mut pakotetaan huomenna aamuseitsemältä spinning-VSP:hen. Hullua. Kahdesta suunnasta kauhea painostus :D Tänään muuten tein kaverini Lillin kanssa elämäni ekan kahvakuulatreenin. Heiluttelin säälittävänä neljän kilon kuulaa pikkuisen ja siron Lillin viskoessa kahdeksaa kiloa vaivattoman näköisesti. Hiki tuli silti, ja sitä irroteltiin vielä vähän lisää infrapunasaunassa. Tän tokan viikon tulokset riippuu aika paljolti urheilusta joten nyt on tsempattava. Wish me luck!
Milka the athlete (:D)

1 kommentti:

Janni kirjoitti...

Jjei! Oli kiva nähdä noita Huuman tiloja :) Kohtahan pääsenkin näkemään ne ihan livenä! Hyvältä näyttää :)