sunnuntai 3. tammikuuta 2010

...ja uudet kujeet

Lupasin taas vuoden vaihtuessa perinteisesti laihduttaa, ja motivaatiota hakeakseni katselin vanhoja ja ei niin vanhoja kuvia itsestäni.Alla vähän todistusaineistoa siitä että mulla on ihan kiva vartalo kaiken tän kertyneen alla:


 
  

Kuvat ei siis ole kronologisessa järjestyksessä, mutta uusin niistä on viime kesältä ja vanhin (jossa olen rannalla punaisessa neuleessa ystäväni kanssa) luultavasti vuodelta 2004 tai 2003. 
Olin tuolloin 17vuotias ja jo hieman ottanut painoa päälle verrattuna edelliseen kesään. Muistelen kaiholla sitä intoa ja motivaatiota juosta salilla melkein joka päivä, sekä sitä rusketusta, sixpackia ja niitä lihaksikkaita käsivarsia. Sigh.

Onneksi minulla on keinoni päästä vähintään samanlaiseen kuntoon kuin olen kuvassa kaksi, joka on otettu 2008 keväällä ystäväni Liisan synttäreiltä. (Liisan kuvia muuten postauksen loppupäästä, kuvailimme jouluviikolla uutta matskua molempien portfolioon)
Olin tuolloin testannut työpaikallani aloitetun painonhallintaohjelman tuotteita pari-kolme viikkoa ja pudotin yhteensä melkein 8kg tuona aikana. No tietysti ne sitten tulivat takaisin korkojen kera kun en mistään ollut valmis luopumaan, mutta tiedän kuitenkin että se toimii, ja NOPEASTI! Nyt sitten pitää vaan ottaa itseään niskasta kiinni myös tuon liikkumisen suhteen, se on unohtunut taka-alalle tämän kaiken muutto- ja remppatouhun dominoidessa elämää.

Uusi vuosi vaihtui hyvässä seurassa kotona, tottahan heti hyödynnettiin omakotitalon edut bilemestana :) 
 
 

Juomapeli siivitti iltaa melkein viiteen asti, ja sen ansiosta seuraavana päivänä siivouksen jälkeen krapulamättö näytti tältä:


Muchos Nachos <3

Uudenvuoden tsembalot toimivat myös ns. etko-tupareina ja saimmekin pupusilta lahjaksi Pentikin 50€:n lahjakortin. Lauantaina säntäsimme siis lenkin jälkeen Jumalniemeen tsekkaamaan Pentikin tarjonta, ja mukaan lähti tämä rakkauslamppu:Kupu on vaalean beige, poistuva väri jonka saimme siis halvemmalla. Koko setti tuli maksamaan 8€ (hinnasta siis vähennetty se lahjakortin arvo). Samalla reissulla käväisimme Citymarketissa hakemassa apetta, ja päätin soveltaa Jamie Oliverin sushi-reseptiä vaalealla kalalla. Olen saanut jonkunnäköisen overdosen lohesta joulun aikana, ja sen rasvaisuus ällöttää minua. Ostin suuren fileen puna-ahventa, joka oli halpaa ja osoittautui supermaukkaaksi ja -kevyeksi kalaksi. Leikkasin fileestä pieniä suikaleita, puristin päälle sitruunaa ja kaiversin avokadosta palasia kyytipojaksi. kalaa ja avokadoa dippailin sushia varten tarkoitettuun soijakastikkeeseen. AVOT!

 

Tänään Kotkassa on mitattu tämän talven ennätyspakkasia, jopa -26astetta! Ulos ei siis ole uskallettu, ja Marko laittelikin tulen takkaan aamulla. Voin kertoa ettei mikään ole tunnelmallisempaa!Tähän loppuun vielä ne Liisan kuvat, joista olen tosi ylpeä! 

Oikein hyvää uutta vuotta 2010 kaikille teille, niin ja ne ihanat jotka  osallistuivat tuohon kilpailuun aikaisemmin, saatte korttinne ensi viikon aikana. Pääsette sitten myös treenailemaan joulukiloja pois! :D

Puspus,
Milka4 kommenttia:

Riksuii kirjoitti...

Mitä painonhallintaohjelman tuotteita kokeilit? Onko kalliita?
Tosi ihania nuo viimeiset kuvat!

Milka kirjoitti...

Meillä salilla toimii sellainen ohjelma ku Xtravaganza, suosittelen kyllä ihan kaikille joilla oikeasti on ylipainoa. Sitä pyörii ympäri Suomea, kannattaa käydä nettisivuilla katsomassa, xtravaganza.fi

Aini kirjoitti...

Tosi kauniilta näytät noissa kuvissa! Tykkään tästä blogista hirmusesti, on ollut tosi kiva lukea teidän talon remontoinnista ja muutenkin vaikutat tosi aidolta ja mukavalta tyypiltä! :) Oli vaan pakko kerrankin kommentoida kun aina käy vaan stalkkaamassa :D

Milka kirjoitti...

Ihanaa Aini kiitos! <3 Nyt pitäis taas ruvata tihentämään postaustahtia kun alkaa loman jälkeen ihan oikeasti tapahtuakkin asioita :D