sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Ah. Ja mikä parasta, ne ovat kohta minun! Asoksen mukaan the product has shipped. Olen jo pitempään kasaillut mielessäni assukokonaisuuksia noiden saappaiden pohjalta ja nyt ne sattuivat silmääni päivittäisen nettikauppaselailuni aikana. ALE! Hinnaksi jäi 46€+toimituskulut, mutta haluan uskoa että niine hyvineen ne silti jäivät maksamaan vähemmän kuin täältä kaupasta hankittuna. Enkä sitäpaitsi edes ole nähnyt rakkaan Kotkamme kenkäkaupoissa vastaavia.

Tilasimme ystäväni Lenin ja hänen pikkusiskonsa (jonka 18v. juhlista kuvia alempana) kanssa Asokselta suuresti kaikkea. Itse olin melko niukalla budjetilla liikenteessä, joten sijoitin pennoseni reilusti alennettuun Max C:n sifonkimekkoon mallia Señorita, korallinväriseen AIVAN herkullisen suloiseen nahkalaukkuun ja laadukkaisiin wetlook-leggareihin.
Asos on luottokauppani, mutta koska en ahdasmielisyydessäni ole muita juurikaan edes selaillut, minulle tuli suurena yllätyksenä että amerikkalaisten luvatusta maasta yhdysvalloista löytyi niinkin mahtava putiikki kuin FOREVER21. Syy miksi en vielä ole näppäillyt hugea tilausta menemään löytyy arvonlisäverossa ja tullimaksuissa jotka lävähtävät muuten ah, niin edullisiin tuotteisiin niitä lähetettäessä. Tsekatkaapa kuitenkin miten makean topin löysin sieltä!

Tämä toppi olisi täydellinen haalistuneena pinkkinä tai oranssina! Olenkin nyt miettinyt, että lähtisin koluamaan Kotkan kirppareita jonkun vanhan teepaidan toivossa. Voisin sitten tuunata sen uuteen uskoon saksien ja lasihelmien kanssa! Tämä kyseinen toppi kyllä natsaisi aivan loistavasti noiden ylläolevien saappaiden ja vaikkapa punaisten tai violettien legginssien tai sukkahousujen kanssa. I Love it! (niinkuin Laura sanoisi)

Sitten vielä muutama kiva tallenne eilisiltä naiseutumisjuhlilta:


Laitan kuvan saappaista kun ne kotiutuvat. Pus, M.

2 kommenttia:

Ina kirjoitti...

kivat kengät oot löytänyt! :>

Milka kirjoitti...

I know, right?! :) Ja halvat oli kuin saippua!