lauantai 5. marraskuuta 2011

Sisustusuutuuksia :)

..karmee sana!

No tässäpä kuitenkin muutama uusi juttu mitä olen haalinut meille lähiaikoina:


Miä sain vihdoin itelleni työpisteen ja oman läppärin kuvajuttuja varten. Pöydän bongasin Jyskin tarjouslehtisestä ja kuolasin sitä ehkä kuukauden verran kunnes sain haalittua kasaan tarpeeksi fyffeä sen hankkimiseen. Eihän se siis kallis ollut, hinta taisi pyöriä jossain sadankolmenkympin kieppeillä... I love it!
Tuoli oli täällä talossa valmiina kun muutettiin, maalasin sen valkoiseksi ja se natsaa pöydän kanssa ihan superhyvin!


Vihaan meidän suihkuhuoneen kovia, kirkkaita valoja, ja koska meillä on kylpyamme siinä samassa tilassa, halusin lempeämmät valaistusmahdollisuudet katonrajaan. Pentikiltä löytyi tarpeeksi yksinkertaiset lyhdyt joihin voi kylvyn ajaksi sytyttää tuikun. Yhteensä parikymppiä.


Äiti osti itselleen pienemmän asunnon ja joutui luopumaan aika monesta ihanasta asiasta muuttaessaan parista sadasta neliöstä uuteen kotiinsa. Me saatiin tässä traagisessa tilanteessa sen vanha täyspuinen ruokapöytä, ja kuusi Ikean puista tuolia. Ne sopii paikalleen kuin nakutettu! Pöydän takana ikkunan alla on äidin vanha penkki, jossa on istuimen alla paljon säilytystilaa. Se on samaa sarjaa kuin tuolit, ja siis myös Ikeasta :)


Näitä kynttilöitä en raaski ostaa muualta kuin Ikeasta, mutta se tuo ihanan paljon valoa ja tunnelmaa, ja istuu kuin hansikas tuohon vanilja-sarjan tarjoiluvatiin. Haluaisin näitä pari kappaletta, ne voisi laittaa palamaan avotakkaamme. 


Tätä lähdin Ikeasta hakemaan, kyseessä on pikkiriikkinen tekokuusi, joka näyttää mun mielestä erehdyttävän aidolta! Ostin siihen tuollaiset minihehkulampuilta näyttävät valkoiset lasipallot ja asettelin oksille myös laatikosta löytyneen valosarjan. Metalliämpäri kruunaa kokonaisuuden <3 

Äitiltä meille evakkoon löysivät myös vanhat ja hauraat piianpeili, kangaspuujakkara sekä kramofoni :) Niistä ei vielä ole kuvaa kun valo on huono, eivätkä ne ole löytäneet paikkaansa. Ainiin ja vanha singerin jalka toimii kukkapöytänä väliaikaisesti olkkarissa. Yksi asia täytyy kuvata ja se on myös äidiltä saatu valkoinen Ikean peilipöytä:


Ihana. 

Mulla on ollut ja tulee olemaan ihan järisyttävän paljon kuvauksia nyt lähiviikonloppuina, mm. vielä yhdet häät, vaikka luulin että sesonki ois jo ohi. No, yrittäjänä en kieltäydy lisätulosta! Varsinkin kun esim. juuri näiden kuvauksien turvin voi sitten käydä ikeassa :D Äiti muuten toi mulle toiselta ikeareissultaan eilen uuden astiaston, juuri sen minkä olin laittanut siihen aiemmin blogissa esiintyneeseen ikea-kollaasiin. Kyse on siis tästä astiastosta:
eli Arv-astiasto, hinta pyöri neljänkympin kieppeillä. Tarvitsin toisen astiaston arkilautasten lisäksi, just esimerkiksi joulukattausta varten. En voisi kuvitellakkaan syöväni kinkkua ja lanttulaatikkoa noilta superarkisilta harmailta matta-lautasilta. NÖYWEI!

Nyt kuitenkin olen yhtä astiastoa rikkaampi, ja valtakunnassa kaikki hyvin. Jään nyt odottelemaan päivän toisia asiakkaita, joiden jälkeen tulee vielä yhdet ihanat tytöt kuvaan <3 Huomenna sama meno jatkuu!

Työntäytteistä viikonloppua toivottelee

Milka

1 kommentti:

Juulia kirjoitti...

Hyvännäkönen setti :)