keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Onni on...

...1. Oma mökki (kirjoitin eka et mäkki, ois sekin kyllä pirun hienoa!)

Mulla oli suuri etuoikeus päästä järvenrantamökille naperona monta kertaa kesässä, ja sitten avioero vei myös mökin mennessään. Sen jälkeen mökkeily on jäänyt vähemmälle.
Hurraa, sillä Markon vanhemmilla on Koukkusaaressa iiihan oma möksä, jolle pääsemme koska vaan aikataulu antaa periksi (eli ei ikinä..). Markon isovanhemmat viettää siellä aina koko kesän, joten sinne mennessä täysylläpito on myös taattu ("onko nälkä?" "just syötiin!" " juu mutta jotain et saa suun makiaks?").
Oon sitä mieltä että mökille ei kuulu moderni sisustus, vaan emalia, pitsiä ja puuta. Alla hienonhieno kollaasi unelmamökin sisustuksesta:



Mulla on ollut niin hurjan paljon kuvauksia tänä kesänä (eikä lomaa töistä) että yhtenäkään viikonloppuna oltais päästy käymään mökillä. Markolla on hirveä kaipuu sinne, sen näkee. Nyt sovittiin et elokuun alussa mennään ainakin yhdeksi viikonlopuksi rentoutumaan Koukkikseen, ihan vaan olemaan ilman mitään kummempaa tekemistä. Ah autuutta <3

...2. Uusi alakerran WC

Yläkerran tualettihan saatiinkin jo valmiiksi (no lattia pitäis maalata vielä...) mutta alakerran wc, joka on siis olohuoneen yhteydessä, heti makkarin oven vieressä, on vielä ihan päreinä. Kalusteet on revitty hitoille ja majoitettu takapihalle romunurkkaukseen. Lattia on rustiikkista, suht pientä beigeä laattaa, ja se saa jäädä sellaiseksi, mutta seinillä on yläkerran vessassakin nähtyä mäntypaneelia (korjatkaa jos oon väärässä).
tämä on siis yläkerran vesiklosetti

Oon miettiny että pitäiskö seinille panelien alasrepimisen jälkeen laittaa gyproc-levyä ja tapettia, vai sormipaneelia vai helmiponttipaneelia vai valinta b) napalmia? Toisaalta haluaisin tästä WC:stä mahdollisimman erilaisen kuin yläkerrasta, ja jo ostamani yksityiskohdat kävisivät paremmin jonkun supernäyttävän tapetin kaveriksi. Esimerkiksi jotain tällaista:


Tila on pieni, mutta näyttävien kuosien avulla siihen saadaan luonnetta. Kaiken järjen mukaan ne tietysti pienentävät, mutta hei, sehän on vaan vessa :D Yksityiskohdissa käytetään kermanväristä sekä ruosteenruskeaa rautaa. Seinille tulee ainakin naulakko, pyyherekki ja sivukaapin päälle upea ranskalainen jalkapeili josta voin laittaa kuvan myöhemmin.

Projekti pitäisi hoitaa alkuun kesän aikana, kun vielä on tasaista palkkatuloa. Palataan siis astialle myöhemmin.
Tsekatkaa muuten uusi kuvablogini:

Puspus,
Milka