keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Uusi rakkaus vol. 2564852...

Joojoo, tiedän, mut Ben on ihana!! Laittakaa eka tää video pyörimään ja kattokaa sitten vasta kuvat:









KUIN SÖPÖ?! <3



tiistai 11. lokakuuta 2011

Viime viikon treenit...


Viikon liikunnat

Maanantai 3.10.Muokkaa

  • Zumba keskiraskas 50 minuuttia (-450 kcal)

Tiistai 4.10.Muokkaa

  • Spinning raskas 30 minuuttia (-250 kcal)
  • Bodypump kevyt 30 minuuttia (-250 kcal)
  • Zumba keskiraskas 60 minuuttia (-600 kcal)

Keskiviikko 5.10.Muokkaa

  • Tanssi - kaikki lajit keskiraskas 60 minuuttia (-450 kcal)

Torstai 6.10.

    • Vapaa

Perjantai 7.10.Muokkaa

  • Kuntosaliharjoittelu keskiraskas 60 minuuttia (-450 kcal)
  • Juoksu kevyt 15 minuuttia (-100 kcal)

Lauantai 8.10.Muokkaa

  • Kuntosaliharjoittelu keskiraskas 60 minuuttia (-510 kcal)

Sunnuntai 9.10.

    • Vapaa

maanantai 10. lokakuuta 2011

Jonkunlainen päätös..

Päätin taas eilen sohvanpohjalla maatessani pyhästi lopettaa juomisen kokonaan. En halua kuitenkaan sulkea mitään pahetta/hauskuutta täysin pois, joten asetin itselleni tiettyjä rajoituksia niitä kertoja varten kun lähdetään ulos juhlimaan. Ensinnäkin:

1. Aloitteluiden aikana ei kaikkea sekaisin, mieluiten vain kuivaa valkkaria. Sekin vichyllä jatkettuna. 
2. Joka toinen lasillinen vettä. Näin säästytään turhalta nestehukalta ja lantrataan juotuja drinkkejä mahassa, jolloin humala ei puske päälle niin vahvasti.
3. EI SHOTTEJA! Niistä ei vaan ikinä seuraa mitään hyvää. 

Oon huomannu et mulle passaa kaksi alkoholilajiketta. Kuiva valkkari, joka siis jo aiempana mainittiin, ja baarissa sitten Gin&Tonic. Se on ihan brittiläisten mummojen juoma, mutta toimii superhyvin happamuutensa ja raikkautensa takia. Ei järin suunnattomasti kaloreita tonic-veden takia. En voi juoda mitään missä on energiajuomaa, sillä saan niistä järisyttäviä rytmihäiriöitä. It's a murder on the dancefloor. 

Kaiken kukkuraksi sunnuntai (tai ylipäänsä seuraava päivä) menee aina täysin hukkaan. Tällä hetkellä varsinkin yksi vallan hyvä treenipäivä pois kalenterista. Ei käy. 

Tänään rankaisin itseäni Huumalla illanstartissa (kokeilutunti, jolla käydään läpi esim. Les Millsin lajitarjontaa vähän helpommassa muodossa), jossa tahkottiin BodyCombattia. Voi elämä! Spinning-, Zumba- ja Pumpkunto ei todellakaan ole sama asia kuin Combatkunto!! Tunnen jo nyt kuinka mun olkapäät ja yläselkä vetää pikkuhiljaa juntturaan. Mitään liikkeitähän ei väsyneenäkään voi tehdä puoliteholla, vaan niin et kuulee lyödessä suoran ku lihakset revähtää olkapäissä :D En oo vielä valmis menemään kokonaiselle/nortsille tunnille, kun ei luonto anna periksi treenata "vähän sinne päin", vaan kasvattelen kestävyyttä ja hapenottokykyä vielä hetken.

Nyt keskityn ikivanhoihin sinkkuelämää-jaksoihin ja sit unta kaaliin. Edistää sekin osaltaan lauantai-illasta toipumista. Tässä muuten vielä ihan törkeen hyvän sosekeiton resepti, jonka kehittelin terveysruokaintokohtauksessa sunnuntaina :


Enjoy! <3  (PS. toi annosmäärä ei kyllä tolla annoskoolla pidä paikkaansa, neljän desin määrällä annoksia tulee ehkä neljä...)










torstai 6. lokakuuta 2011

Whoot?

Satuin jonkun promoviestin myötä selailemaan Elloksen Koti-osiota ja yllätyin suuresti kun sieltä löytyi ihan superkivoja uutuuksia! Esimerkiksi tämä ruokapöytä, joka on sävyltään kyllä vähän liian tumma mun makuun, mutta pikkuruisella tuunauksella muuttuisi unelmien ateriointipaikaksi. Miinuksena värin lisäksi on himpun verran suolainen hinta.
Sohvasänkyjä ja rautasängyn runkoja on ilmestynyt valikoimaan kuin sieniä sateella, tässä niistä kivoimmat:




Muuta mukavaa pientä kokosin tähän kollaasiin:

Klikkaa isommaksi!

Suurensuuri houkutus kolkutteli takaraivossa ja suostutteli tilaamaan kyseiset kollaasin tuotteet, mutta taidan olla fiksu ja hankkia vastaavat Ikeasta, kun mennään äitin kanssa hankkimaan sen uuteen asuntoon kamaa.
Muutenkin olen nyt aktiivisesti pyrkinyt olemaan tilaamatta netin kautta juuri mitään, sillä aion veronpalautusten tullessa (sain aika muhevasti takaisin :D) maksaa kaikki osamaksut pois keräämästä korkoa. Se vapauttaa mulle valuuttaa kuukaudessa varmaan ainakin parinsadan verran. Olen aikaisemmin blogissa kertonut vaikeuksistani Visan kanssa, ja nyt voin ylpeänä kertoa, että maksettavaa Visalla on enää n. 170€. Saan sen siis hoidettua pois tämän vuoden puolella, ja sitten pääsen siitä lopullisesti eroon. Itse korttihan on siis leikattu kahtia jo pari vuotta sitten, ja kärsin vieläkin sen seurauksista. Tiedämpähän ainakin ettei mulle voi antaa mitään luotollista maksuvälinettä, eikä noi osamaksutkaan sovi mulle. Ensi vuosi alkaa siis korkovapaasti!

Puhtaalta pöydältä.

Milka

tiistai 4. lokakuuta 2011

Mikä säkä!

Oltiin viime viikonloppuna siis 20h:n Tallinnan-risteilyllä juhlimassa ystäväni Leikun yllätyskolmekymppisiä. Reissu meni kaikenkaikkiaan ihan törkeen hienosti, Nikolla oli hauskaa ja voin satavarmuudella sanoa, että niin oli kaikilla muillakin. Miesvoittoisessa seurueessa tällaiset reissut voi vaan olla aika rankkoja, fyysisesti ja henkisesti, ja muiden parannellessa vielä tänäänkin jylläävää heikotusta olen itse nauttinut krapulattomasta olostani täysin palkein. En todellakaan ymmärrä et miksei mulle tullu kankkusta, voisko syynä olla lähes joka paukun jälkeen juotu vesipullo/-lasillinen? Jos, niin tästä tulee tapa! Voin testata käytäntöä tulevana viikonloppuna, kun mun entisen työpaikan misut tulee meille juhlimaan ihan muuten vaan :) Risteilyltä laittelen kuvia vähän myöhemmin kun saan niitä Nelliltä.

Tallinnankellunnalta löytyi myös uusi elämäni rakkaus: Diorskin Nude-meikkivoide! Oon ettiny tuhottoman kauan mun iholle sopivaa meikkivoidetta, joka peittäisi epäpuhtaudet ja olisi silti kauniin kuultava ja kosteuttava niillä sileillä kohdilla. Halleluja, Nude on kaikkea tätä! Hintakaan ei päätä huimannut, laivalta ostettuna melko iso puteli maksoi 37,50€! Otin sävyn 020, joka on hippasen keltaiseen taittava, verrattain vaalea sävy. Se toimi itseruskettavan kanssa ja on kuitenkin tarpeeksi vaalea toimiakseen itsekseenkin kalpeimpina aikoina. Tässä Diorin sivuilta pöllitty kuvaus tuotteesta (englanniksi, luotan et kaikki osaa...)


Containing nearly 40% water, this fluid foundation offers an instant sensation of well-being. Skin appears fresher, silky and feels more comfortable.
Thanks to micro-droplets of water, this foundation’s coverage is lighter than a more “classic” fluid formula, even as it evens out the complexion and makes it appear more radiant and transparent.

With daily use, the skin becomes more beautiful for an ever more natural and radiant result than upon first application.



Kokeilin tuotetta laivalla valmiin meikin päälle, joten olin vähän huolissani onko peitto kuitenkaan niin perusteellinen kuin olin (ehkä vähän fresitapäissäni) ajatellut, mutta tänään aamulla meikkivoidetta laittaessani vaikutuin Nuden täydellisyydestä myös selvinpäin ja puhtaalle iholle levitettynä. Mulle ei jostain syystä käy mineraalimeikit, kun mun iho tykkää rasvoittua joistain kohdista oikein huolella ja olla toisesta kohtaa taas ihan  rutikuiva ja ohut. Mineraalimeikit (varsinkin ne jauhemuodossa olevat) kirvelee, kärvistelee ja sulaa pois kasvoilta päivänmittaan. No such problem with Nude! Primeriä alle laittaessa tulos on tietysti vielä parempi, mutta näin arkikäytössäkin koen että olen löytänyt elämänkumppanini! <3 Voisin ehkä ostaa vielä sen astetta tummemman sävyn, jotta voin sekoitella värin oikeaksi vuodenajan ja rusketuksen tason mukaan.
I love you, baby!