torstai 29. syyskuuta 2011

noNYT!

Kerkesin puljata hiilarittomalla (tai no thodella vähähiilarisella) ruokavaliolla kolmisen viikkoa, ja maanantaina kävin taas perinteisessä itsensämasentamispunnituksessa katsomassa jälleen että mitään ei ole tapahtunut. No, annas olla! Viimeisin punnitushan tapahtui viikko "atkinsin" aloittamisen jälkeen, eli nestettä ei kehossa tuolloin juurikaan ollut. Paino oli silloin pudonnut mukavasti kolme kiloa.
Maanantaina Tanitalla käydessäni tajusin että tää sekopäinen liikunta alkaa vihdoin tuottaa tuloksia! Paino oli noussu 600g, mutta uskon että se johtuu nesteiden kertymisestä hiilareiden syönnin aloittamisen takia. Rasvaprosentti sen sijaan oli laskenut 1,6%, ja rasvan määrä pienentynyt puoli kiloa. Lihaksen määrä oli noussut puolellatoista kilolla! Yay!


Ja kyllä sen jo huomaa, oon löytäny ihan uusia lihaksia, jotka on ollu piilossa jo vuosia :D Jaksaminen on ihan toista luokkaa kuin aikasemmin, sekä treenatessa että normielämässäkin. Raajat alkaa saamaan muotoa (muutakin muotoa kuin kebabköntti, havainnollistava kuva alla:) 

ja ajatelkaas, olen vakavissani harkinnut BodyCombattiin menoa perjantaina :D Meillä on ihan superkivaa ohjelmaa viikonlopuksi, joten pieni nesteenpoisto hikitreenin merkeissä ei ole yhtään pahitteeksi. En uskalla paljastaa mitä vkloppuna tapahtuu, koska yks kyylä saattaa pahimmassa tapauksessa lukea tän tekstin ja sit kaikki ois piloilla, mutta synttäriyllätyksestä on kyse. :) Combatin ja suihkun (ja kuorinnan) jälkeen ohjelmassa on ruiskurusketus. Se on kyllä ehkä hienoin keksintö heti rasvakeittimen jälkeen! Oon kelannu että solariumiinkin vois mennä noin kuuriluontoisesti ihan vaan kasvojen ihon parantamiseksi (solkku kuivattaa epäpuhtauksia ja kirkastaa mun ihoa, todistetusti!) mutta sen haittavaikutuksista on jupistu niin paljon, että taidan jättää väliin.



Meil on onneks Nellin (suihkuttelija/ystävä/murunen) kanssa sama periaate et liian tumma ei voi olla, joten hullunkiilto silmissä vedetään tumminta sävyä kerros toisensa päälle. :D Tulos on Nellin ansiosta aina supertasainen ja IHANAN tumma, ainoa negispuoli on se että suihkuttelun jälkeen niistät tummanruskeaa tögöä parisen tuntia :D Miä en ikinä haluis käydä suihkussa ruskettamisen jälkeen jotta sävy ei vaalenis yhtään, mutta sit Nelli aina pakottaa. Itseruskettavissahan on se tyypillinen ikävä haju, eikä suihkurusketusaine ole poikkeus. Viisi tuntia pitää kuitenkin olla hikoilematta ja kastautumatta jotta väri tarttuu kunnolla kiinni ihoon.

Kyllä se vaan niin on että ruskea iho näyttää NIIN paljon paremmalta kuin kalmankalpea haamunahka. Suihkurusketuksen hintakaan ei päätä huimaa, kertasuihkutus kustantaa paikasta riippuen 25€ ->.. Voin täydestä sydämestä suositella kotkalaisille rusketuksentavoittelijoille Nellin palveluja Day Spa Freshissä, joka siis sijaitsee Hyvinvointikeskus Huuman tiloissa Korelassa. Ammattitaidon lisäksi Nelli on ihan superihana, joten hyvinkin kokonaisvaltasesti miellyttävä kokemus tiedossa! <3


Tänään mulla vois olla vapaapäivä liikunnasta mutta taidan päiväduunin ja kuvauskeikan jälkeen käydä vähän crossailemassa salilla kuitenkin. Tiedän 100%:n varmuudella että viikonloppuna kertyvät kalorit ovat tähtitieteellistä kokoluokkaa, joten on hyvä ottaa varaslähtö niiden kukistamiseksi tiukalla treeniviikolla. Lauantaina kerkeän aamulla käydä jumpassa ennen.. kröhöm.. ilonpidon alkua, mutta sunnuntai menee taatusti maatessa ja moskaa syödessä.. Can't wait! <3



Pus!

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Update.

Noniin, hääjutskia.

Olin yhteydessä Ruukin Myllyyn a while back ja sain tällä viikolla tarjouksen sekä ehdotuksen menusta. Oon varmaan jo aiemmin paljastellu et meille ei tuu ollenkaan virallista lämmintä ruokaa (as in paahtopaistia tai muuta liha kastikkeessa-settiä) vaan runsas tarjonta tapaksia ja antipasteja, joiden lisänä ihana ruokaisa salaatti ja leipä+levite. Sovin ruokalistan suoraan Myllyn keittiömestarin kanssa (ihan mahtava tyyppi btw, varustettu hyvällä mielikuvituksella ja tarvittavalla kärsivällisyydellä kun yritin tingata kaikesta..) jotta saisin asiantuntevan näkemyksen siitä sopivatko haluamani lajit yhteen ja miten valitaan niitä tukeva viini. Ja let me tell you, lukiessani sitä ehdotelmamenyytä (jonka tänään hyväksyin) jouduin syömään kaksi banaania peräkkäin, jotta sain syntyneen nälän ja ruuanhimon taltutetuksi. Lista näyttää superhyvältä! <3

Kuvien ruuat eivät liity meidän tarjottaviin...
Taidankin laittaa jo aiemmin napsimani kuvat Mylly-ravintolan hyvin erilaisesta häämenusta vielä esille, kyseinen setti näyttää yhtälailla oikein hyvältä:









ja sitten vielä yksi niin rakastettu kollaasi Style me pretty-sivustolta kerätyistä inspis-kuvista :)

Klikkaa isommaksi..



  

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Kertokaas...

Laitoin huvikseni tuon kyselyn tuonne yläkulmaan ja nyt kun se on päättynyt, ajattelin tiedustella että mitä ne muutamat ihmiset, jotka olivat klikanneet "ei mitään näistä"-vaihtoehtoa, haluaisivat blogissa nähdä? Kertokaa toiveita, oisko hakusessa tän hää/kroppahössötyksen tilalle(/lisäksi, enhän miä tätä kokonaan osaa lopettaa :D) sisustusjuttuja, vapaa-aikaa/yleistä elämää vai kenties valokuvausta?  Tell me tell me tell me!
Muoti- ja vaatejuttuja en voi luvata koska mun pukeutuminen on kaukana inspiroivasta :D

Tällä viikolla oon treenaamisen lisäksi duunannut paikallisille pienemmille lemmikkitarvikekaupoille lehteen tulevaa kilpailumainosta, ja loppuviikosta ois tiedossa jälleen pientä yhteistyökuviota Kotkan Benettonin kanssa (tulikin mieleen et pitää laittaa ne Lenin luentokuvat niille asap :D) talvipukeutumisen merkeissä. Lisäksi viikonloppuna kuvaillaan taas häitä (vuoden viimeiset ainakin tältä erää) ja yksivuotiaita. Hommaa riittää, mikä on hyvä, koska toi edellisen postauksen Ikea-kollaasi huutaa mun nimeä joka kerta kun klikkaan itseni tänne blogin puolelle.

Etten just päässy sanomasta että muotijuttuja ei täällä tulla juurikaan näkemään, niin nyt on pakko hehkuttaa uusimman Ellen Tähtiroolissa-sektiota. HURRAA, paljetit tulee taaaaaaaaas! Ellen mukaan ne pitää yhdistää arkisiin ja hillittyihin materiaaleihin kuten villaan ja tweediin, ja paljettien kaverina värin tulee olla harmaa, neutraali ja maanläheinen. Näin kontrasti säilyy ja paljetit saavat ansaitsemansa huomion näyttäen silti tyylikkäiltä. Bongasin jutusta aivan törkeen makeen tummansinisen paljettijakun ja valehtelematta pieni riemunkiljahdus pääsi huulilta kun huomasin ettei se ollutkaan jonkun superkalliin muotitalon tuote vaan Zarasta! Noniin, kuka suurkaupungin kaveri lähtee metsästämään mulle tota jakkua?

Lisäksi (ja tää nyt ehkä hipoo tota painoaihetta, mutta no..) löysin uudesta numerosta jutun valokuvaaja Daniela Talvitiestä, joka uhkeista muodoistaan huolimatta on upea kokonaisuus. Onhan hän toki raskaanakin mutta silti, hienoa ettei kansainväliseen muotilehteen pääsy edellytä koon 32 housuja ja viidenkymmenen sentin vyötäröä! Okei nyt on myönnettävä että katselen toki mielelläni hoikkia ja pitkiä malleja, koska vaatteet vaan kertakaikkiaan näyttävät paremmilta heidän päällään mutta onko mun ajatusmaailma vääristynyt kun (verrattuna 180cm/45kg tyttöihin) näen lehdessä tai tv:ssä normaalikokoisen (38-40) mallin ja ajattelen että hienoa, plus-sized kampanja! Mikä plus? Tämä nyt on kulunut aihe mutta onko huippumuoti loppujen lopuksi ehdollistettu meidän päässä vain androgyynin pajunvitsavartalon omaavien oikeudeksi? Oikeastihan homma menee niin että me kolmekasinelikymppiset niitä vaatteita sitten ostetaan ja that's that mutta mediassa? Normikokoinen malli ylittää uutiskynnyksen, joka kerta! Se on raadollista, and we love it.

Asiasta ensimmäiseen, eli postaustoiveita tähän suuntaan N- Y -T nyt!

 Milka    

torstai 15. syyskuuta 2011

I...kea this is comfortable!

...sanoi Chandler kun Monican miljonääripoikaystävän sohvalle istui. Sisustusjuttuja pitkästä aikaa alkaa änyyteenyt!
Ikeaan on tullut kivoja uutuuksia, ja sivuja selaillessa löysin paljon vanhojakin juttuja mitä en oo aikaisemmin huomannu. Tein niistä taas tällaisen rakkaudella kootun kollaasin:
Klikkaa toki isommaksi!

Mulla on nyt missiona vähän yhtenäistää meidän keittiön astiakantaa. Mulla on sata erilaista viinilasia, ja Markon kämpästä meille kulkeutui vähintään yhtä monta erilaista kahvimukia (simpsoneita, benettonia, kukkaa ja vaikka mitä...). Lisäksi mulle on joka juhlissa kerätty Arabian 24h-astiastoa VIHREÄNÄ (emt joku aivopieru) ja sitä on kuulkaa paljon. 

HUOM! Jos keräät tuota sarjaa (sitähän ei enää vissiinkään tuonvärisenä valmisteta) niin multa saa ostaa pois vaikka kaikki!!

Nyt haluaisin tilalle yhden ns. juhla-astiaston (toi Arv) ja kahviastiaston (Tillbaka), joita voi leväyttää kattaukseen kun tulee arvovieraita (eli mummi ja ukki, tai in case the queen of England stops by...). Käyttöastiastona meillä on Ikean beige perusastiasto joka toimii hjuvin. Hajanaiset haarukat ja veitset vaihtaisin tuohon Nätt-aterinsettiin, joka on valloittavan vanhahtava. Tai nythän on ihan sama mitä sinne tilalle ostetaan kun me käytetään joka tapauksessa ainoastaan Anttilasta ostettuja kamalia pihviaterimia koska ne veitset on niin turkasen teräviä. Äh miten junttia.

Noi julisteet on ihania, niit vois laitella ainaki tietokonehuoneen seinälle ku siellä on niiiiiiiin valkosta et häikäsee.

Tuo lepotuoli on oikeestaan sieltä ulkokaluste-osastolta, ihan helmi! Noi tyynyt tulee vielä kaikenlisäks mukana paketissa, niihin sais uppoomaa toisen tuolin verran rahaa jos ne pitäis ostaa erikseen... Laittaisin ton yläkerran makkariin. Sinne missä ei vielä oo mitään, mutta johon mietin myös tota valkosta Leirvik-rautasänkyä. Oon elätelly ajatuksia et muutettaisiin sittenkin yläkerran makkariin toistaiseksi, ja sit kun meille tulee (hope so) lapsia jossain vaiheessa niin sitten siirryttäis alakertaan takaisin. Kakkosmakkari on nyt maalattu kermanvalkoisella, vähän keltaiseen taittavalla värillä josta en enää tykkää. Haluaisin sinne ainakin yhdelle pitkälle seinälle jotain i-h-a-n-a-a tapettia, isolla ja näyttävällä kuviolla, kuten esimerkiksi joku näistä:

William Morrisin tyyliin 72,90€/rulla
Pro Finlandia 64,90€/rulla

Tai sitten jotain niinkin klassista kuin

Kiurujen yö 57,90€/rulla

Myös tässä Juhannusruusussa on jotain mikä miellyttää silmää kovasti:


Marko on ollut tosi nihkeä yläkertaan muuttamisen suhteen, varsinkin nyt kun ollaan saatu alakerran makkari kunnostettua ja tapetoitua. Käsittämätöntä. 




keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Eilisen juttuloiset...

Kävin maanantaina töiden jälkeen mun kirjanpitäjän/murusen Nooran juttusilla, josta kiirehdin Huumalle pumppiin. Jostain syystä (no mistähän syystä, ei oo tullu käytyä pumpissa miesmuistiin...) kaikki liikkeet tuntu ihan älyraskailta, varsinkin selkä huusi hinajaa triplakulmasouduissa. Luulen myös että nyt ekoja kertoja tein liikkeen teknisesti täysin oikein, jolloin se iski sata lasissa juuri oikeisiin kohtiin (eli selkäpatonkeihin niinku Anni sanoo :D). Ajattelin että no, no pain no gain.


Eilen sitten menin ennen duunia käyttämään auton Euromasterilla (renkaanvaihto ja aurauskulmien tsekki), ja sain sen VIHDOIN käyttöön! Ihanaa vapautta kun saa ajella omien aikataulujen mukaan ja ihan niinku hotsittaa, ilman että kukaan neuvoo vieressä. Töiden jälkeen kotiin nopeasti vaihtamaan vaatteet, ja aamupalan voimin eka balanceen (johon Lilli-jumppanatsi oli valinnut kaikki hankalimmat ja rankimmat biisit) ja siitä suoraan pumppiin. TAAS! BP noudatteli miksauksellaan balancen linjaa, Lilli muisti joka biisin alussa sanoa että tämä onkin muuten sen rankin olkabiisi koko pumpin historiassa, MUAHAHAH! Tän siis piti olla palautteleva pumppi? Missään jumpassa aikaisemmin ei oo irvistyttäny noin paljon. Kaikista suurinta tuskaa tuotti kuitenkin venyttelykappale. Joka liike tuntu repivän lihoja erilleen uudesta kohtaa ja entistä kipeemmin :D et mul oli ihan tosi hauskaa!


Kun raahauduin kotiin illalla puol kympin aikaan (tässä välissä piti käydä asentamassa tulostinajurit äitin koneelle) ni en jaksanu ees seistä suihkussa.
Tänä aamuna tosin odotin pahempaa jumia kuin mitä onkaan, selkä on arka, ja olkapäät. Ruokapäiväkirjasta näätte että näinä kahtena päivänä on jääty REILUSTI tavotekalorien alle, ei vaan oo nälkä eikä kerkee eikä pysty vetää niin paljon safkaa ku pitäis...

Tässäpä kuitenkin ne päivikset:


ateriat

Aamiainen(135 kcal)klo 07:30

  • Parmankinkku (135 kcal), 50.0 g

Lounas(210 kcal)klo 12:00

  • Knorr Italialaianen tomaattikeitto mascarponejuustolla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla (210 kcal), 3.5 dl

Päivällinen(140 kcal)klo 17:00

  • Uunivalmis jauhelihamureke (140 kcal), 80.0 g

Iltapala(222 kcal)klo 21:00

  • Naudan sisäpaisti (132 kcal), 120.0 g
  • Kurkku (11 kcal), 0.3 kpl
  • Fetajuusto rasvaa 10-13 g, lehmänmaito, suolaliemessä (78 kcal), 1 annos


Päivän kalorit

Ruoka707.0 kcal
Liikunta- 595.0 kcal
Yhteensä112.0 kcal
Päivän kalorisuositus1900.1 kcal








Päivän ateriat

Aamiainen(290 kcal)klo 09:00

  • Kananmuna, paistettu (222 kcal), 2 kpl
  • Keittokinkku (17 kcal), 18.0 g
  • Voi (50 kcal), 0.5 rkl

Välipala(250 kcal)klo 15:00

  • Pepe Original lakritsipatukka (250 kcal), 80.0 g

Iltapala(357 kcal)klo 21:00

  • Savustettu kirjolohi (201 kcal), 100.0 g
  • Fetajuusto 25 g rasvaa, vuohenmaito, suolaliemessä (59 kcal), 20.0 g
  • Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta (22 kcal), 3 kpl
  • Sinihomejuusto rasvaa 17 g, aura (72 kcal), 0.7 annos


Päivän kalorit

Ruoka897.0 kcal
Liikunta- 750.0 kcal
Yhteensä147.0 kcal
Päivän kalorisuositus1900.1 kcal



Eli ton yhteensä-kohdan pitäis olla arvoltaan sama kuin kalorisuosituksen. WTF eihän kukaan voi syödä noin paljon terveellistä ruokaa päivässä? Pitsallahan ton tietysti täyttää heittämällä :D 
Mulla pitäis olla mukana koko ajan jotain pientä syötävää, mutta kun hiilareita ei saa syödä ja you can only eat so much of ham, ni mitäs teet? Kaikki protsku pitää kuitenki melkeinpä valmistaa jollain lailla, ellei sit halua vetää sitä iänikuista keittokinkkua paketillista päivässä! Boooooriiiing..



Miä just tossa mietin eilen maastavetoja tehdessäni et mulla ei oikeestaan virallisesti oo ikävä roskaruokaa, vaikka pumpin aikana mitään muuta mun mielessä ei pyörinykkään. Nälkäsenä miä haluaisin mysliä, jugurttia, voileipiä, banaania, paahdettuja uunijuureksia, perunamuussia tai melonia. No hyviä hiilareita yleensä...




Voitteko kuvitella myös että alan olemaan mitta täys parmankinkkua! :o ja miä vannoin ettei tätä tapahtuisi ikinä! Nyt mulla odottaa lounasboksissa kanafileitä juustokuorrutteella ja kolmasosa kurkku. Mitä gourmeeta.




Loppukevennykseksi tämä kuva, jolle repesin toimistossa ääneen äsken:





Pus, 
Milka



maanantai 12. syyskuuta 2011

Uusia rakkauksia.

Emile Hirsch
Lords of Dogtownin ehdoton vetonaula. Kuuma ku hella kutosella, varsinkin sitten kaljupäänä <3



Tää ei kyllä virallisesti ole uus rakkaus, koska oon nähny ton LoD:n ekan kerran jo ties kuuuuuinka monta vuotta sitten. Neverending though...


Justin Bartha
Oon varmasti törmänny kyseiseen näyttelijään muissakin leffoissa, mutta vasta roskaleffa Rebound herätti mut katsomaan Justinia uusin silmin... Ihan mieletön!


Nythän miä muuten tajusin missä toi on ollu, Hangover-leffassa, se sulhanen!!!!


Deittailee muuten Ashley Olsenia... 


Ja on ihan syötävän charmantti <3


Noniin, tässä kaikki tältä erää... päivitän tilannetta taas kun rakastun seuraavan kerran...


sunnuntai 11. syyskuuta 2011

What a grrrrreat weekend!

Hurjaa lentoa koko viikonloppu! Tässä tapauksessa pelkästään positiivisessa mielessä, sillä niin monta hienoa asiaa on ehtinyt tapahtumaan näiden parin päivän aikana. Mennään kronologisessa järjestyksessä:

Perjantaina töiden jälkeen suuntasin kotiin valmistautumaan illan avajaisiin, joissa siis esiintyi Nellin tanssiryhmä Diamond Heels, ja myös Leniä haastateltiin ohjelman tiimoilta. Tässä muutama kuva (otettu superkaukaa sateenvarjon alta, not easy!)

Pojat oli lonkeron ajan katsomassa avajaisia :)



Lenillä on UPEA uus tukka <3 Meikit by allekirjoittanut
Avajaisista kiidettiin Pasaatiin, jossa alkoi seitsemältä sen omien liikkeiden näytös. Loppujen lopuksi homma ei jaksanutkaan kiinnostaa, ja mentiin ajoissa Benettonille, jossa Lenin oli tarkoitus pitää pieni luento eri vartalomalleista ja pukeutumisesta niiden mukaan. Ennen yleisön saapumista Leni stailasi kolme mallia ja meikä kuvaili.




Yrittäjät itse, mainioita leidejä :)



Ihmisiä tuli paikalle oikein kiitettävästi, ja kaikki meni hienosti ylipäänsä. Yhdeksältä pistettiin kimpsut ja kampsut kasaan ja kiirehdittiin Sokokselle syleilemään More2Love-blogin Mimmiä ja Peppiä! Unohduttiin turisemaan tytyjen kanssa hyväksi toviksi ja tietysti asiaan kuuluvat fanikuvat piti myös ottaa:



Lenin poika Eelis rakastui täydestä sydämmestään kauniisiin M2L-tyttöihin ja halusi ehdottomasti itselleen myös tyttöjen kalenterin. Leni kertoi seuraavana päivänä että Eelis oli nukkunut kalenteri tyynyn alla koko yön! :D Awwww!

Kotiin selvittiin joskus yhdentoista pintaan ja kävinkin suoraan nukkumaan seuraavan aamun aikaisen herätyksen takia. 

Lauantaina olin jo 7.45 hakemassa mun pikkusiskoa ja sen malliksi värvättyä kaveria Turvalasta, ja huristeltiin Vellamoon kasin pintaan. Mulla ei ole nyt kuvamateriaalia koska en yksinkertaisesti ehtinyt koskeakkaan kameraan kaiken touhun keskellä. Mulla oli sssssuperhauskaa! Tehtäviin kuului musiikin järkkäys näytökseen, mallien pukeminen, sovittelu, yleinen assarointi muuten, sekä sitten itse näytöksessä musan hoito, mallien lähetys ja ohjaus, sekä valokuvauksen organisointi Nikon ja Sakun kanssa. Ihan mahtava kokemus, seuraavan kerran tehdäänkin homma vielä isommin ja hienommin, kun tämä ns. harjoituskierros meni näin hienosti! Mallit teki mahtavaa työtä, vaatteet oli upeita ja yleisöäkin oli kuulemma reilusti yli sata päätä ! HYVÄ LENNY!

Näytöksen loputtua noukin Markon isän ja siskon Sapokasta kyytiin ja ajeltiin hakemaan Markoa kotoa. Kolmen huikkeilla suunnattiin Anjalaan Markon tädin kuuskymppisille, jossa taas itsekuri punnittiin notkuvien kakkupöytien äärellä. Söin kiltisti parmankinkkua ja brie-juustoa, ja kuolasin kaikkia ihania kinuski- juusto ja valkosuklaakakkuja joita muut napostivat hyvällä ruokahalulla. 

Kuuden aikaan oltiin jo kotona Karhulassa, ja suihkun jälkeen paikalle pölähtikin iso lauma ihania tyttöjä, joiden kanssa ilta jatkui Soolon kautta Meriniemeen SMG:n keikalle. Show oli IHAN MAHTAVA! Mulla oli loistopaikka lavan sivussa, josta näin kaiken selkeästi, enkä saanut edes kenenkään kyynerpäätä silmään. Keikan loputtua oli tarkoitus lähteä seurahuoneelle, mutta mun jalat oli jo kaikesta jammailusta niin kipeät että mun oli pakko hypätä taksiin ja tulla kotiin. 

Thank god I did, koska tänä aamuna vaa'assa käydessäni se näytti KOLME KILOA VÄHEMMÄN!!!!!!!!!! Kolme kiloa viikossa!!!! No siis tiedän kyllä että se on nestettä, mutta silti! Mikä motivaatioboosti... Tämän voimalla jaksan vielä ainakin ensi viikon hiilarittomalla linjalla ja Lillin ( mun pt ) käskystä jumppaan taas normaaliin tahtiin, tällä viikolla on tullut väsymyksen takia lusmuiltua aika lahjakkaasti. 

No, ajattelin laittaa tämänhetkisen tilanteen kuvan muodossa, jokainen voi päätellä itse onko muutosta tapahtunut. Eka kuvahan on aikaisemmasta postauksesta Loviisan vanhoilta taloilta, ja mun mielestä ero on aikamoinen:


ja siis nyt:



Itse ainakin nään ihan huomattavia kavennuksia mutta tiistainen punnitus näyttää sitten viimeistään mitä on oikeasti tapahtunut... :) Nyt ruokaa (jauhelihaa, awohoo...) ja illalla taidan tän kunniaksi mennä balanceen!

Milka

perjantai 9. syyskuuta 2011

Torstain ruokapäiväkirja :)


Päivän ateriat

Lounas(368 kcal)klo 11:15

  • Kirjolohifile (264 kcal), 1 annos
  • Creme Bonjour tuorejuusto 13 % (kaikki maut) (26 kcal), 2 annos
  • Katkarapu (10 kcal), 15.0 g
  • Raejuusto rasvaa 2-5g (17 kcal), 2.0 rkl
  • Valkokaali keräkaali (14 kcal), 1.5 dl
  • Majoneesi 27-33 % rasvaa (35 kcal), 0.8 rkl

Välipala(216 kcal)klo 18:00

  • Parmankinkku (216 kcal), 80.0 g
  • Vesi, vesijohtovesi (0 kcal), 5 dl

Päivällinen(371 kcal)klo 19:00

  • Kirjolohifile (198 kcal), 120.0 g
  • Creme Bonjour tuorejuusto 13 % (kaikki maut) (52 kcal), 40.0 g
  • Katkarapu (20 kcal), 30.0 g
  • Tilli, tuore (0 kcal), 1.0 rkl
  • Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta (68 kcal), 9 kpl
  • Pirkka artisokansydän 290/160 g (30 kcal), 40.0 g

Iltapala(3 kcal)klo 19:15

  • Tee (0 kcal), 3 dl
  • Makeutusaine aspartaami, jauhe (2 kcal), 1.0 tl


En oo nyt ihan varma että menikö eilen hiilarisaanti yli sen 20g:n varsinkaan kun en treenannutkaan autonpuutteessa. Kävin shoppailemassa Lenin kanssa Pasaatissa, ja kävelyä kertyi parin tunnin edestä mutta silti huolestuttaa että menikö alkuviikon nihkeily nyt hukkaan.... Sepä keventäjissä onkin yksi kehityskohde, että eri ravintoarvojen grammamäärät ois kiva saada esille jotta tätäkin asiaa pystyis seuraamaan.

Toi mun syömä lohi (töissä, kotona, joka aterialla...) oli kyllä niiiiiiiin hyvää et teen varmasti uudestaankin. Toi täyte/kuorrutus saattaa olla se syy miksi hiilareita tuli niin paljon, ja sitten tietty noi artisokat... Lohifileessä oli melko paljon ruotoja, mutta hitaasti ja varovasti syöminen teki meikäläiselle ihan hyvää. Marko sanoo et miä sisäänhengitän mun ruuan :D

Ostin vähän taas kaikennäköistä palkasta hullaantuneena, ja yksi hienoimmista ja kivoimmista ostoksista oli Glitteristä puoleen hintaan haalittu kello. En oo ikinä omistanu kunnon rannekelloa, tai ainakaan sellasta mitä oisin muistanu käyttää, mutta tää on kyllä nyt niiiiiiiin hieno et oksat pois... Kellotaulu on ISO, neliskanttinen ja musta, ja remmi on hopeanväristä metallia.. Tää on siis se perus miesten malli joita kaikki keski-ikäiset virkamiehet käyttää :D En löytänyt kuvaa tähän hätään, mutta voin lisäillä niitä kotoonta kun pääsen duunista.

Tänään ois tarkotus mennä Fashion Night-viikonlopun avajaisiin kuudelta, Pasaatin omaan näytökseen seitsemältä, Lenin "tyylivinkki-luennolle" (haha :D) Benettonille kasilta ja kympiltä tsekkaamaan More to Loven upeat tytöt Sokokselle. Lauantai-aamu valkenee jo kasilta kun mennään valmistelemaan Lenin näytöstä Vellamolle. Itse show on klo 13, muistakaapas tulla!! <3  Näytöksen jälkeen ryskätään tuhattasataa Markon tädin synttäreille, ja sieltä selvitessä painelen luultavasti salille nopsalle treenille, ja kotiin valmistautumaan illan rientoja varten. Meillä on liput SMG:n keikalle Meriniemeen, ja musisointi alkaa n. klo 21... tai varmaan aika paljon ton jälkeen...

Testasin muuten ihan uutta (ja jotenkin tosi kallista) itseruskettavaa tähän kuolemankelmeään ihooni. Oon eläny jollaintapaa maksimoidaan kurjuus-mentaliteetilla, enkä oo jaksanu panostaa ruskeuteen tän painoprojektin aikana. Eipä tässä nyt kyllä missään oo pahemmin tullu käytyäkään joten himassa on voinu olla oma taikinainen itsensä. Eilen sokos-visiitillä silmiin osui hyvinkin stydi pullo Piz Buinin itsaria, ja kirpeästä 26€:n hinnasta huolimatta se oli taas saatava.
Ton nokan avulla (ja sitä kääntämällä) saa valittua sävyn tummuuden, itsehän tietysti laitoin volat kaakkoon ja tursotin kämmenelle tumminta mahdollista väriä. Itse voide on toki väritöntä, joka vähän vaikeuttaa levitystä kun ei nää mihin on/ei ole kamaa laittanut. Voide levittyi kivasti ja haju ei ollut ainakaan levitysvaiheessa niin pistävä kuin halpistöhnissä. Aamulla ruskeana herätessäni makkarissa leijaili yön jäljiltä se hyvikin tuttu itseruskettavan döfis, eli jälkituoksu on kaikissa tuotteissa kai aika sama. Sävy on iholla tumma, tasainen ja luonnollinen, ei ollenkaan oranssi. Edes kämmenet eivät ole oranssit vaan ihan tautisen ruskeat, koska en vieläkään ole saanut aikaiseksi hankkia levityshanskoja, ja väri jämähti sormiin ja kämmeneen kuin tauti. Pesin kädet heti levityksen jälkeen ja tänään olen pessyt tassuni ainakin viisi kertaa mutta ainoa paikka mistä väri lähtee on kämmenen päälipuolelta :D Not the result I was hoping forrrrrrrr.........

Suosittelen kuitenkin, kannattaa satsata vaikka vaan kerran kokeilumielessä vähän enemmän rahaa kuin se peruskymppi jonka noista lorealin ja garnierin tuotteista saa pulittaa. Ps. Naaman reagoinnista en osaa sanoa kun en uskaltanut tuota tukusaa voidetta kasvoille levittää ollenkaan. Mulle on iskenyt nyt viimisen parin viikon aikana ihan järisyttävä aikuisiän akne ja mun naama kukkii hulluna. Viimeisenä kantsii tunkea kosteuttavaa itseruskettavaa niiden näbyjen päälle, am I right?? Solkussa voisi tosin käydä pari kertaa jos se helpottais...

Noniin, katsotaanpa jos saisin itsestäni irti sen verran että raahaisin kameran mukaan illalla. Ehkä sitten kuvia. :)

Milka