sunnuntai 28. elokuuta 2011

Loviisan wanhat talot


Torin tuntumassa erään talon sisäpihalla oli antiikkimarkkinat, jossa ihasteltiin upeita vanhoja kahviastiastoja ja puisia leluja. Äiti muisti mainita joka toisen esineen kohdalla että sillä on se sama ja vielä paremmassa kunnossa. Leso.

Nää on ku jostain kauhuleffasta...



Tää oli ihan jättimäinen tää pannu! Toi vieressä oleva harmaa kaveri on  siis ihan normaalikokoinen! 



Äiti maksoi mun rannekkeen (12€) joilla pääsi taloihin sisälle ja miä ostin sille kiitokseksi tollasen kissapöllön. Ihana, äitin mielestä Bay City Rollers-henkinen kaveri :) Itse ostin samasta kojusta pellavakankaasta tehdyn ankan. En tiedä miksi, jotenkin oli taas pakko saada...










 
 Kaikennäköisiä hauvoja tuli vastaan, tää allaoleva mopsivanhus piti niin hirveetä röhkinää ja kurlutusta et nauroin ääneen ja mun piti poistua paikalta kun sen omistaja katto minuu vähä pahal silmäl... :D









Tää on kyllä yks idea mikä ois kiva toteuttaa, mut mihin huoneeseen??


 Tuhannen tuskan kahvilan munkki on pakollinen ostos aina Loviisassa käydessä, tässä sitä raivolla naamariin vetää allekirjoittanut.



 Notta sellasta. 

Pus,

Milka


perjantai 26. elokuuta 2011

Me käytiin jokunen viikko sitten pyörähtämässä Ruukissa huvin vuoksi, kun Marko ei ollut sitä kesäkunnossa nähnytkään. Völjyyn läksivät Leni, Nelli ja Toni (joka kyllä halusi istuskella ja marista koko vierailun ajan varjopaikoilla ja anniskelualueilla :D) ja hurautimme puolen tunnin matkan Ruotsinpyhtäälle aurinkoisena lauantai-iltapäivänä. Kävimme tsekkaamassa kirkon sisältä ja ulkoa, sopimassa ruokajutuista ja muista tarjoiluista Myllyssä ja bongaamassa söpöjä käsitöitä rannan pikkupuodeista. Otin muutaman kuvan silloisista pöytäjärjestelyistä ja lavasta, jotta voin alkaa mallailemaan koristeita ja pöytiä haluamaani muotoon.










En missään nimessä halua istua Markon kanssa kahdestaan (me voidaan olla sit koko loppuelämä kahdestaan) omassa pöydässä kun vieraat nauraa, keskustelee ja pitää hauskaa omissa pöydissään, vaan aion järjestää homman niin että meidän pöydässämme istuvat kaaso, morsiusneidot ja bestman ja sulhaspojat (onks tolle mitään miehisempää termiä tarjolla, kuulostaa tosi nössöltä!) aveceineen. Piipahtessamme Myllyllä pöydät oli ahdettu suuren teltan alle hyvin tiiviisti, ja esim. santsaus olisi sillä järjestyksellä tosi hankalaa. Olen sitäpaitsi tilannut ilmatieteen laitokselta hyvän sään juhlapäivälle niin teltalle ei olisi edes käyttöä.

Vanhemmat saa istua omissa pöydissään ja ystävät ja sukulaiset ryhmitellään huolella ja rakkaudella omiinsa. Yhteen pöytään mahtuu mukavasti kahdeksan ihmistä. Piha ei ole suurensuuri, mutta onneksi Ruukki on kaunis kokonaisuus, eikä koko iltaa tarvitse istuskella samassa tilassa. Sadan vieraan koordinointi tulee olemaan haaste mutta phah, minähän motivoidun niistä!! (Niin mun CV:ssä ainakin lukee)

Ajattelin itse valmistaa paikkakortit ja menu- sekä ohjelmatornit kartongista vesivärien avulla näin (ilman noita pulloja...) mutta toisaalta nämäkin pikkiriikkiset liitutaulut ovat supersöpöjä, ne voisi kiinnittää lasiin ja viedä kotiin vaikkapa yrttiruukkuun tai säilytyskoriin kiinnitettäväksi.

Katsotaan nyt, vesivärikortit olisivat toki halvempi ratkaisu, mutta ei noista liitutauluistakaan tule kuluja kuin viisikymppiä... Tuolla Project Wedding-sivustolla on muitakin hauskoja DIY-juttuja paperikukista laihdutusvinkkeihin, kantsii käydä katsomassa jos aihepiiri yhtään kiinnostaa... itse en ole järin taitava näpertelijä tai tuunaaja, mutta puuttuvan taidon korvaan innolla ja raivolla :D


Milka






perjantai 12. elokuuta 2011

Nellyn kilpailuasu..

Päätin koettaa onneani Nellyn kilpailussa ( löytyy mm. Saran ja Lauran blogeista...) 300€:n lahjakortin toivossa.
Tarkoituksena on siis kasata 3-5 artikkelista koostuva Back to School/Work-asukokonaisuus Nellyn syysuutuus-valikoimista, ja minun unelmasettini (joka näyttäisi hyvältä myös siis minun päälläni, ei pelkästään mallivartaloisen) näyttäisi suurinpiirtein tältä:




En tiedä lukeutuuko Usbekistan New Knee Dress virallisesti uutuuksiin mutta väriloistossaan se on mielestäni oikein syksyinen, hinnaltaan vain 39,95€. Kylmän syyssään sattuessa heittäisin mekon niskaan Rock'n Bluen Air code jacketin, jolle hintaa kertyy 239,50€, ja kaulaan Rut m.fl:n Urban Scarfin. Jalkaan sujahtaa Timelessin 11838-bootsit, (n. 60€) jotka natsaavat kivasti huivin kanssa. Eväät, lompakot ja muut tarpeelliset piilotetaan Twist&Tangon Bilss-kangaskassiin (15,50€)


ja sitten osallistumis-spiikki:


Lempitrendini syksyn osalta on värit kaikissa muodoissaan, joten siksi kollaasista löytyy kurakelit ja yllätyshelteet kestävä, iloisen värikäs mutta maanläheinen asukokonaisuus. Yhdistelee halpaa ja kallista, toimii töissä ja vapaa-ajalla sekä varmasti imartelee kaikenkokoisia käyttäjiä, niinku esimerkiksi minua! :)


Toivottavasti onnetar suosisi, tuo takki on I-H-A-N-A!!


- Milka

maanantai 8. elokuuta 2011

Inspiraatiota uuteen treeniviikkoon...

..huomenna on punnitus...voi kumpa treenimäärän nosto ja herkuista suurimmilta osin kieltäytyminen näkyisi jossain! Tässä kuitenkin vähän isnpistä ja motivaatiolisää iltapäivään:







torstai 4. elokuuta 2011

AT LAST!!!!

Noniin nyt mua on sitten virallisesti kosittu, ja voin häpeilemättä alkaa hekumoimaan meidän häistä!!

Itse kosinta oli saletisti ikimuistoinen mulle ja monelle sadalle muulle Vaakku-volleyn osanottajalle jotka sitä todistivat.





Taidan olla ensimmäinen Vaakku-Volley-morsian ikinä, I feel so special <3 Sormus on superkaunis ja yksinkertainen, mutta hippasen verran iso.




Onneksi pienennyksen voi sitten tehdä kaiverruksien yhteydessä piakkoin.

Tänään kaikesta tästä huumaantuneena varasin aamulla kirkon ja valokuvaajan. Vihkikirkkona toimii Strömforsin kirkko Ruukissa, aivan ihana valkoinen pieni puukirkko, jossa on äitin mielestä supertärkeä Helene Schjerfbeckin (kirjoitetaankohan se noin?) alttaritaulu ja punainen matto alttarille.

Valokuvaajana toimii nyt vahvistetusti Tuomo Lampinen, jonka töitä olen seurannut jo useita vuosia. Olen niin tarkka hääkuvistani etten välttämättä palkkaisi itseänikään vaikka ihan hyvä olenkin. :D Tsekatkaa Tuomon nettisivut ja ihastukaa!

Olen myös varannut kuljetukset Ruukkiin, majoitukset, juhlapaikan ja kampaajan. Bändi ja toinen musiikkiesiintyjä on varattu jo pari viikkoa sitten. Ajattelin että kun saan isot kulut selville, on helpompi alkaa suunnittelemaan muuta budjettia esitettäväksi vanhemmille. Lisäksi nyt kun hommat on alustavasti hoidettu, voin rauhallisin mielin keskittyä kroppaprojektiini.

Blogin uskollisimmat lukijat muistavat varmaan erinnäiset yritykseni pudottaa painoa ja kiinteytyä. Nyt olen hylännyt kaikki turhat poppaskonstit ja "nopeat keinot" laihtua, ja palkannut itselleni personal trainerin. Minulla on tietty kunnianhimoinen kilotavoite, ja toukokuuhun asti aikaa päästä siihen. Liikunnan lisääminen on kaikista hankalin osa tätä projektia, mutta so far so good.

Törmäsin Youtubessa seikkaillessani videoon, joka herätti toivonkipinän osin jo luovuttaneessa sielussani. Taistelen painoni ohella myös ihoni kanssa (johon olen saanut maailman epäonnekkaimmat geenit) joka rasvoittuu, on täynnä epäpuhtauksia ja punoittaa ärsyttävistä kohdista. Reissu Sokoksen meikkipuolelle taitaa olla edessä:


En yleensä arkena käytä juurikaan meikkiä, mutta tämä rutiini ja nuo käytettävät tuotteet voisivat olla loistoratkaisu hääpäivänä! Toki treenauksen tiimellyksessä juotu vesimäärä tekee ihmeitä iholle, mutta katsokaa nyt herranjumala tuota eroa!!!

Nyt takaisin töiden pariin...

Milka