tiistai 15. helmikuuta 2011

Mums.

Miä rakastun tosi helposti leffojen ja sarjojen kuvitteellisiin henkilöihin ja laulajiin yms. Mul on aina esim. leffan katsomisen jälkeen pitkään sellanen tyhjä olo, ihanku leffan/sarjan jakson päättyessä myös mun parisuhde tän henkilön kanssa ois päättyny. EN yleensä sitten kuitenkaan tykkää näistä henkilöistä omina itsenään. Tein siis tällaisen kollaasin niistä miehistä (osittain pojista, on vähän kehdonryöstäjä-olo...) joita rakastan. Jätin pois Joel Hallikaisen jonka kanssa halusin tokalla luokalla mennä naimisiin ja saada paljon lapsia. No hei, kuurankukkia, come on?!


Toivottavasti toi ei nyt ole liian pieni, saako nimistä selvää?

Joka tapauksessa, ekana yläreunasta löytyy Austin Winkler, yksi uusimmista rakkauksista. Austin on Hinder-yhtyeen solisti, ja omaa yhden seksikkäimmistä äänistä koko maailmassa. Tässä alla todiste:

Tokana ylärivillä komeilee ikuisuusrakkaus Hugh Grant. Tästä ei mennä yli eikä ympäri, Hugh on erityisen ihana Bridget Jones-leffoissa, luonnollisesti. Mua kai vähän viehättää kuspää-meininki.. Ai vähän? :D

Ylärivin kolmas kuva esittää Skins-sarjasta tuttua Jack O'Connellia tupakoitsemassa. Tässäkin tapauksessa olen rakastunut pelkästään roolihahmoon James Cookiin. Ihanan maaninen ja ongelmainen tapaus. <3

Tokalla rivillä eka komistus on tietysti Peter Franzen. Myöskin yksi pitkäaikaisemmista sulhoista. Muutoin täydellinen pakkaus, mutta pituutta saisi olla mun mielestä vähän lisää.

Seuraavana ilman paitaa poseeraa Luke Pasqualino. Luke näyttelee Skinssissä Freddyä, ja on niin uskomattoman hyvännäköinen että miä kuolen ja kuolaan. Jäbä on syntynyt vuonna -90, joten mä en tiedä onko mun soveliasta rakastaa sitä?

Tokan rivin viimeinen uros on kaikista tuorein rakkaus Tom Hughes. Tom näytteli leffassa Cemetery Junction, joka katottiin eilen. Jälleen kerran roolihahmo oli huligaani, tappeluihin vääjäämättä päätyvä naistenmies. Mikä mua vaivaa? :D Tom on myös komistuttanut Burberryn mainoskamppanjaa Harry Potter-leffoista tutun Emma Watsonin kanssa. Pitkä, hoikka, jollain tapaa kovasti Mick Jaggermainen, superseksikäs kaveri.

Alimmainen rakkaus vaatii aina vähän selittelyä, eikä kukaan perusteiluista huolimatta ymmärrä mitä tässä miehessä näen. Kevin Spacey (rinnallaan kollaasista pois jätetty Nicholas Cage) on vaan niin karismaattinen ja lahjakas että tykkään siitä ihan omana itsenäänkin paljon. Vähän sellanen setämies. Hyvällä tavalla. Älkää nyt käsittäkö väärin :D 

Noniin, tässä mun kuolagalleria, onks teillä ketään joka nousis yli muiden (omia poikaystäviä ei lasketa!)?

-Milka

Sisustusjuttuja...

Miä oon haaveillu jo superpitkään pellavalakanoista, siitäkin huolimatta että äiti jatkuvasti marisee ja muistuttelee niiden suuresta ryppyyntymistaipumuksesta. Mulla oli käytössä Hemtexin "luottokortti" vähän aikaa sitten, jonka maksoin kokonaisuudessaan vasta pois, ja viime laskussa (tai ns. tiliotteessa) ilmeni, että mulla on siellä reilu kymppi miinusta! Lisäksi sain sähköpostiini -20% alekupongin, joten ajattelin että nyt olisi varmaan hyvä aika ostaa nuo pellavasetit kotiin.

Hemtexillä siis tosiaan löytyy perussetti hintaan 59,90e. Tämä x2 tekee siis 119,80€, josta miinustamme Hemtex-tililläni kummittelevan kympin ja 20% alennuksen, jolloin kaksi settiä jaa maksamaan 87,85€... No ei paha, pellava on kuitenkin superkestävää matskua joten täähän on periaatteessa sijoitus..........? We'll see.

Kotiin on löytänyt tiensä myös monta muuta kivaa asiaa, kuten esimerkiksi uusi ihana päiväpeitto H&M:lta ja kauan varastolla lymyillyt vanha nojatuoli josta revin rikkoutuneen ja kulahtaneen päällysverhoilun veks ja alta paljastui ainakin vähän ehompi ja monin verroin kauniimpi vanha verhoilu. Marko on varma et sil on nyt astma kaikesta siitä pölystä mitä tuolista lähti, minuu ei haitannu :) Tunnen edelleen syvää rakkautta tätä tuolia kohtaan, kuten kaikkia muitakin kirppishylkiöitä joita kannan kotiin ja jotka Marko haluaa polttaa takapihalla. Siellä se sit naureskelis ja paistelis makkaraa meikän löytöjen loimutessa.

Muista muutoksista joita koti on läpikäynyt voisi tässä yhteydessä mainita esimerkiksi yläkerran vessan uuden ilmeen. Aikaisemminhan siellä oli iso ja ruma suihkukaappi joka purettiin pois, ja seinäpintana hirveä mäntypaneeli yhdistettynä siniseen laattalattiaan. AI kauhee! Ensin olin sitä mieltä et paneelit revitään hitoille sieltä ja tilalle isketään gyprocia ja tapetti, mut päätettiin nyt myöhemmin yhteistuumin maalata ne paneelit valkoiseksi. Myös lattiasta tulee valkoinen heti kun löydetään jotain tarpeeksi kestävää laattamaalia (saa vinkata!). Kalusteet on vielä harkinnassa, voin sitten kuvailla lopputulosta kun saadaan homma valmiiksi.

Myös vierashuoneessa on tapahtunut muutama pieni uudistus, ihanalle viirulliselle tapettiseinälle sain vihdoin kauan sitten tilaamani seinähyllyt, hirveän mankumisen ja maanittelun jälkeen. Marko on just sellanen vanhoillinen tyyppi ettei se halua minkään lävistävän tapetoitua seinää. Se on nimenomaan se isä joka ei anna tyttärensä laittaa julisteita seinille kun tulee reikiä tapettiin. Vakuutin kuitenkin sen hyllyjen sopivuudesta juuri tuolle seinälle, ja nyt ne on asennettu ja natsaa paikalleen ku nenä päähän! Hyllyille asettelin vanhoja valokuvia joita olen retusoinut ja entisöinyt hieman.
Saatiin myös mun äidiltä niiden vanhat olkkarin sohvat, jotka on ihan oikeasti MAAILMAN mukavimmat! Kyseessä on kolmen piecen setti, yksi ihan superiso ja upottavan pehmeä sohva ja kaksi massiivista nojatuolia (mun mielestä ennemminkin kahden istuttavia sohvia). Näillä sohvilla on rötvätty ja nukuttu ja katsottu telkkaria ja luettu (harvemmin) ja voittekin kuvitella mitä kaikkea sohvatyynyjen välistä löytyi :D

Jokatapauksessa iso sohva päätyi vierashuoneeseen pumpattavan sängyn tilalle, ja nojatuolit vietiin kellarin oleskelutilaan. Siitä puheenollen, hitto mikä murheenkryyni sekin! Mun isnpiraatio ja visiot loppuu kellarin ovella ja pää lyö tyhjää kun pitäisi alkaa miettimään et mitä kaikkea käytännöllistä ja tyylikästä siellä voisikaan tehdä. Loppujen lopuksi siitä kuitenkin tulee poikien hengailumesta, jossa ne voi saunan jälkeen ottaa oluen ja relaksoitua. Haluaisin siitä sellaisen rustiikkisen, lämpimän sävyisen ja kutsuvan "pesän", nyt se tosiaan on vaan kellari.

Kun pääsen kotiin niin lisään tähän postaukseen kuvat, mulla on ainakin jotain aika kammottavia ennen-kuvia kämpästä, ja sitten voisin kuvata myös nuo uudet (ja vanhat) asiat jotka mainittiin yllä :)
Until then...

-Milka

maanantai 14. helmikuuta 2011

The weddinglook...

Mietin tässä ruokiksella että minkälaista lookkia lähtisin tavoittelemaan parin viikon päästä olevissa talvihäissä. Muistinko muuten edes sanoa että mulla oli parturi viime torstaina, ja sanoin kampaajalle että ota huonot latvat pois. Hiukset lyheni 10cm!!! Nyt siis klipsien avulla haluaisin seuraavanlaisen tukan ja meikin:




Asukokonaisuuteen kuuluisi ainakin nämä kengät, jotka tilasin Nellystä vähän aikaa sitten...
Zhob EUR 44,50, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Mekosta ei vielä hajua, mutta Nellystä selatessani haluaisin ehkä jotain tällaista:

Cloe Dress EUR 78,90, Designersmarket - NELLY.COM

(tästä ei tosin ollu mun kokoa - TIETENKÄÄN!)

tai...
Malo Dress EUR 27,90, Jeane Blush - NELLY.COM

...josta myöskin löytyy ainoastaan koko S!? WHattahell?!

Pakko yrittää seuraavan kahden viikon aikana bongata Kotkasta (tai kouvostoliitosta, lähtisköhän joku mun kanssa käväsemään?) säädyllinen mekko jossa meikki ja tukka pääsis oikeuksiinsa. Mission impossible.

-Milka

kun päättää jotain...

...niin paras puoli niissä päätöksissä on se, että aina voi muuttaa mieltään. Kuten nyt kävi. Paria postausta aiemmin kerroin nähneeni Karkausvuosi-leffan (yet again...) ja haluavani palavasti Irlantiin. No, eilen kävin hakemassa makuunista pari uutta pätkää, Eat Pray Love:n ja Letters to Julietin, ja nyt miä haluankii Italiaan!
Ah se ruoka, ah ne mukulakivikadut, ah se arkkitehtuuri, ah SHOPPAILU! <3 Haluaisin ehdottomasti Roomaan, mutta sitten olisi kiva vuokrata auto ja päräyttää käymään ainakin Veronaan, Toscana hyvänä kakkosena listassa.

Oon melkonen mainosten orja muutenkin, ja nää eilen väijytyt leffat sai mut vakuuttuneeksi siitä et oon syntyny ihan väärään maahan. Mut on luotu nauttimaan La Dolce far Nientestä, eli suloisesta joutilaisuudesta, parmesaanilla kuorrutettuna! EPL-leffan lopussa päähenkilö (SPOILER ALERT) asettuu hetkeksi Balille, joka myös näytti tosi houkuttelevalta, mutta silti Italia veti pidemmän korren. Tietysti mun piti käydä heti tsekkaamassa mahdolliset majapaikat ja lentojen hinnat, kärsivällisyys ja asioiden harkitseminen kun ei koskaan ole kuuluneet mun hyveisiin.

Hyvää ystävänpäivää muutes! PUS! <3 Mennään tänään illalliselle hyvin ystävällisten ystäviemme Tonin ja Nellin kanssa, mutta ennen sitä mun pitää käydä vähän kaupungilla. Sain eilen kaveriltani Millalta viestin jota näyttämällä saa Vilasta kertaostoksesta -40% alen. Lisäksi mulla on joku vanha kuitti H&M:ltä jota vastaan saa viiden euron alennuksen kertaostoksesta, ja se vanhenee tänään. Jos en käyttäisi näitä aleja niin sehän olis sama ku heittäis rahaa roskiin, eikö?

Näin on muuten kerran meinannut käydä, kun olin esiteininä ollut shoppailemassa Seppälässä ehaaania asioita ja maksanut viiskymppisellä (markka-aika :D). Olin saanut kakskymppiä takasin ja sullonu sen muovikassin pohjalle, josta sen löysin kun olin laittamassa kyseistä kassia roskapussiksi. Rahan löytäminen (esim. taskusta, lompakosta, laukun lokeroista yms.) on yks hienoimpia tunteita maailmassa. Joskus lapsena löysin kakskyt markkaa maasta, ja siitäkös riemu repes!

Pää kolmantena jalkana Timpan Pikkujakoon aka lähikauppaan ostamaan sipsiä ja 0.7% siideriä, samalla rahalla sai myös vuokravideon meiän kipsalta! Haha! Kelatkaa kuinka paljon kolmella eurolla on saanut tuolloin!

Ulkona on ihan uskomattoman kylmä. Ei huvita lähteä aamulla mihinkään kun auto huutaa tuskasta käynnistettäessä. Ikkunat jäässä ulkoa ja sisältä enkä osaa raapata tehokkaasti. Onni on oma piha, jolle koiran voi laskea pissille, ei tarvitse itse lähteä jäätymään tienpenkoille. Kroppa kaipaa liikuntaa, sen jotenkin aina tuntee kun on ollut pitkä tauko, nukun huonosti ja on kankea olo kaikin puolin. Jos tällä viikolla sais raahattua itsensä vaikka salille tms, solkussa mun täytyy ainakin käydä Sailan häitä varten. Tällä hetkellä meneillään on pakastekalkkuna-look. SO SEXY!

Tästä tuli nyt kuvaton postaus, voi harmi.

- Milka

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

eilinen...

On maailman ihaninta herätä auringonpaisteeseen, ja siitä motivoituneena lähdin reippaasti melkeen suoraan sängystä Epon kanssa lenkille. Viisi minuuttia myöhemmin molemmat oli niin jäässä et tultiin hännät koipien välissä takasin sisälle.

Olin edellisenä päivänä sopinut kaverini Petran kanssa et mennään käymään niillä tsekkaamassa miltä näyttää seitsenkuinen Elsa, kun viimeksi oltiin nähty tuo napero hetki ristiäisten jälkeen. Ihan käsittämättömän hurmaava tapaus, olin ihan valmis nappaamaan Elsan mun kassiin ja viemään sen kotiin nunnutettavaksi. Marko oli kans ihan myyty ja napisi kotimatkalla (joka muuten koitti aiemmin kuin luultiin, bare with me...) et se on halunnu omaa ipanaa jo viimiset kaks vuotta. Damn you and your principals, woman!

Kerettiin tosiaan istuskella Pirskassa ehkä puolisen tuntia kun sain tekstiviestin jossa tiedusteltiin että koskahan olisin tulossa kuvaamaan keskustassa sijaitsevaa RVB-kauneushoitolaa, et he odottelee mua siellä. PANIIKKI! Mitä, oliks se tänään?! Onneksi Emilia on rento ja mukava tyyppi, eikä ollut vihainen kun tuntia myöhemmin pölähdin hoitolan ovista sisään tukka (ja pää) sekaisin kiireestä. Pahoitteluiden jälkeen rupesin hommiin ja tällaista satoa tuli tällä kertaa:





Loput kuvat on sitten varmaan nähtävillä RVB:n nettisivuilla jossain vaiheessa :) Varasin itselleni "palkaksi" kasvohoidon ja iltameikin ystäväni Sailan häitä varten parin viikon päähän, ja voisin postailla sitten et miltä nassu näyttää Emilian käsittelyn jälkeen...

Nyt meen syömään myöhäistä aamupalaa, siivotakkin pitäis... :/

Milka

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

noooooo sunnuntai...

En oikeastaan ees tykkää sunnuntaista. Hyvin monessa tapauksessa kymmenestä mulla on krapula ja seuraava päivä ei ole enää vapis. Lauantai on ehdottomasti viikon kivoin päivä, kun silloin yleensä on saanut aamulla nukkua pitkään ja tietää et seuraavana päivänä ei tarvi höntsäillä vielä töihin.

Tänä viikonloppuna tilanne on ollut vähän erilainen, eilen mulla alko kuvaushommat kymmenen jälkeen ja loppui puoli yhdeksältä illalla. Tänään on yhdet kuvaukset nyt kahdeltatoista ja toiset neljältä. En valita.

Kerroinko jo muuten et haluaisin lähteä reissuun kun nää mun tänhetkiset duunit loppuu? Mä päätin tänään katsottuani Karkausvuosi-leffan et haluan Irlantiin. Ja kun mä jotain päätän ni se on vissi se.


Nyt mulla on katsottuna valmiiksi jo lennot (16.-24.8) ja hostelli Dublinin keskustassa. Yhteishinnaksi reissulle näillä seteillä tulis n. 500e/naama. Hostellissa meillä olisi siis oma huone wc:llä ja suihkulla. Varmasti hintaa sais vielä alespäin mutta mun mielestä toi on ihan kohtuullinen korvaus viikosta ihanassa kaupungissa.


Mä en malttais oottaa yhtään, tuolla kamera laulaa nonstoppina, pitääkin opettaa Marko kuvaamaan oikein ennen tota reissua (ja ehkä opetella olemaan kameran linssipuolella kerrankin)...


Miä haluan vuokrata auton ja ajella katsomaan uskomattoman kaunista luontoa ja kallioita myös Dublinin ulkopuolelle...
Jos jollain on vinkkejä mihin kannattaa ehdottomasti tutustua Irlannissa ollessaan, niin antakaa palaa kynänjälkeä kommenttiboksiin. Itse lähden etsimään arkkitehtuuria, kauniita maisemia ja tietysti bisseä. <3

- Milka

torstai 3. helmikuuta 2011

all work and no play makes Milka a baaaaad blogger...

...mutta on se vaan hienoa kun on työpaikka. Plussaa vielä siitä että mulla on työpaikka jossa viihdyn tosi hyvin, josta saan oikein kohtuullista palkkaa ja joka on täynnä nuoria ihmisiä, niin johdossa kuin perusduunareinakin. Miinusta siitä että tiedän töiden päättyvän kesällä kun firmaltamme tilattu projekti on saatu päätökseen. Duh! Jokatapauksessa nämä työt helpottavat huomattavasti tilannetta seuraavan puoli vuotta, sillä voimme edellisen palkan suuruuden (pienuuden) mukaan mitoitettujen menojen myötä laittaa vähän talteen joka kuukausi. Tämä tarkoittaa mukavaa pesämunaa työttömyyttä varten (tai etelänmatkaa \o/ whoopee!)

Toinen hieno asia on se että minun ystäväni Leni (munamiesäänellä) on kilpailijana tämän vuoden Muodin Huipulle-ohjelmassa! Kyllähän me se tietysti tiedettiin että menestystä tulee jos sille annetaan mahdollisuus näyttää kykynsä. Pystyn nyt vähän elvistelemään että allekirjoittanut otti Lenin mallistosta hakemukseen liitetyt kuvat :) Kröhöm.

Kolmas kiva juttu on mun ensiviikon parturiaika. Mä en oo käyny kampaajalla leikkauttamassa latvoja ehkä sataankahteenkymmeneen vuoteen ja eilen uimahallissa märkiä hiuksia harjatessani tajusin etteivät latvat edes olleet märät, vaan rutikuivat hampputuput! Eikös tämä ole selvä merkki siitä, että peruukkiahan tässä kohta tarvitaan? Mä olin vähän miettinyt mallia valmiiksi, ja se näyttäisi vähän tältä: (miinus toi etutukka...)
 Eli voimakkaasti kerrostettu ja rikottu malli ois hakusessa. Mulla on ollut vaikeuksia löytää hyvää kampaajaa sen jälkeen kun Mira loukkas mua verisesti muuttamalla Lahteen. Nyt tarkastan Pasatin kylkeen avatun Beauty Gurus-liikkeen, joka on nuoren Kotkalaisen naisyrittäjän luotsaama täyden palvelun keidas. Voisin ottaa vaikka kuvia sinne mennessäni niin näätte minkälaisesta paikasta on kyse.

Tilasin äsken jostain kumman syystä ihan kauheella summalla kamaa Nellystä. Seuraavia kolahti ostoskärryihin:

Zhob EUR 44,50, Nelly Shoes - NELLY.COM

Siska Cape EUR 39,90, Vila - NELLY.COM

Palona Tunic EUR 39,90, Vila - NELLY.COM

Oon varma että kaikki noista päätyy kovaan käyttöön, varsinkin kengät, jotka on jotain niin ihanaa et kuolen.

MUMS! <3

Kevättä ajatellen klikkasin ton mustan Onlyn viitan mukaan tilaukseen, toi ja lyhyt keväthame on varmasti toimiva yhdistelmä.

Nyt tossa pöydällä matkalasku huutaa mun nimeä, siirryn siis tarkistelemaan sitä. The payslip isn't going to screw itself up!

-Milka