torstai 31. maaliskuuta 2011

Kevään sytykkeet.

Ajattelin listata juttuja joita haluan tehdä/hankkia/nähdä nyt keväällä, ja juttuja jotka on muuten vaan ihan superkivoja.

1. Elokuu- leffa
Kyseinen pätkä saa ensi-iltansa trailerin kommenttien mukaan kuulemma 1.4, jostain luin että se ois ollu ens maanantaina. Joka tapauksessa PAKKO nähdä! Rakastan suomalaisia nuortenleffoja, ja tähän kesänkaipuuseen tää on ku morfiinia kipuun (olipas karmea vertauskuva). Tsekatkaa leffan traileri:



Ja hei btw, se nainen (tai miksei mies) jota ei toi pätkän lopun rakkaudentunnustus sykäytä on tehty kivestä! 

2. Parmankinkku ja cantaloupe-meloni
Ihan parasta naposteltavaa! Tekeminen on toki työläämpää kuin sipsipussin avaaminen mutta ai että kun saa sen ison lautasellisen noita herkkupaloja eteensä, tuli kylm...(no siis voi perhana, nyt meni nappis sekaisin!) siis kylmat vareet. Siis siirryinko ma jollain tahtiportilla nyt kaukomaille vai mita ihmetta tapahtui_ MISTA KYSYMYSMERKKI TULEE_.
Jos nyt palataan vastoinkaymisista huolimatta takaisin kasiteltavaan aiheeseen niin Marko ei niin noista kinkuista valita, joten saan syoda aina itsekseni koko setin. Marko ei myoskaan tykkaa seuraavasta listan artikkelista

3. Sushi
Syon sita nykyaan joka perjantai. Olen tyytynyt tuoreen kaman puutteessa (voitteko kuvitella et keskustan aasialainen rafla lopetti sushiviikonloput maaliskuun ajaksi tykkanaan!) pakastesetteihin joita ainakin Pirkka valmistaa, ja ne on oikein hyvia. Marko ei syo ns. raakaa kalaa joten saan tosiaan herkutella namakin omassa ylhaisessa yksinaisyydessani. Lahinna tykkaan niista sen takia kun saa ilman kummempia tunnontuskia sy;da kikkomania tuhottomat maarat, I do love my salty things.



4. Kukkakaupat&puutarhamyymalat
Kehitin tan addiktion viime kesana kun ramppasin Piispan puutarhalla ostelemassa perennoita meidan pihalle. Musta on ihana kierrella pitkin kaytavia kun joka paikassa on lamminta ja kosteeta ja tuoksuu kukille. Sehan on kuin ois etelassa. Ostan kotiin ihan tuhottomasti kasveja, joista osa ei selvia viikkoa pidempaan, ja sitten taas seuraavalla kerralla tiedan olla ostamatta kyseista lajia. Hyvana esimerkkina muratti. Ei vaan onnistu.



5. Uudet treenikengat
Parantumattomana huithapelina unohdin vanhat popot salille ja ne sielta joku vei. Nyt tilasin itselleni (pakon edessa) uudet tossut, Reebokin easytonet. En tieda kuinka hyvin ne tukee nilkkaa esim. zumbatunnilla mutta jos ne pitaa lupauksensa suuremmasta kalorinkulutuksesta pohjien pikku palleroisten avulla niin ei haittaa, nyrjahtakoot! >D okei eli kaksoispistettakaan ei nakojaan saa tehtya. Tulipa haijyn nakoinen hymio.



Nyt katon viela kerran tuon trailerin ja sitten teen taas toita. Yritan myos selvittaa mita nappia painoin kun taa nappis meni tallaiseksi. EI sanat riita kertomaan kuinka vahan karsivallisyytta mulla nyt ois tallasiin juttuihin!!

Pus silti,
Milka

1 kommentti:

Siina kirjoitti...

Oon täällä superväsyneissä post-Meripäivät-tunnelmissa, ja ai kauhee että repesin tolle häijylle hymiölle :DD