sunnuntai 27. joulukuuta 2009

perjantai 18. joulukuuta 2009

No nythän miä rakastan...

  • Chisua:


























  • Beyoncen ja Lady Gagan uutta duettoa:



  • Liisaa kun se oli taas mun mallina ja keksi niin innovatiivisia ideoita. Nyt kaikki luulee et mä oon kuvaajana edelläkävijä ja rohkea mut oikeastaan se on all Liisa! <3

  • Pakkasta. Kaikki muut kiroaa kun auton ovet ei lähde auki ja mulla on muksaa himassa isossa villapaidassa ja töppösissä. Lisäksi posket tulee punaisiksi kun käyttää Epin ulkona. 

  • Markoa kun se tilasi mulle joululahjaksi mustan taustakartongin <3<3<3

  • Teitä kaikkia!

Terkuin Milka the lomalainen ens viikosta eteenpäin. Virtuaalinen pitkän nenän näyttö.

tiistai 15. joulukuuta 2009

se perinteinen paniikki.

Mulla ei ole ostettuna vielä yhtään joululahjaa. Olen kyllä yrittänyt sopia kaikkien kanssa ettei osteta tänä vuonna mitään ton talon takia mutta silti pakettivelvollisuus kolkuttelee takaraivoa. Pakkolistalla on ainakin pikkusisarukset, jotka ei muuten enää ole mitään pieniä. Vanhin veli on 18v, seuraava veli 17v ja kolmas 16v, sitten on vielä 13vuotias pikkusisko. Tälle viimeiseksi mainitulle soitin eilen selaillessani CDON:in nettikauppaa, ajattelin että tilaisin sille jonkun cd:n. No, ehdottelin sitten ihan vakavissani Anna Abreuta, Lady Gagaa ja muita sellaisia vaihtoehtoja jota luulin ton ikästen kuuntelevan. Ketut. Kaikki noi oli YÖK, ja Green Day on kova. GREEN DAY?! Onhan se tietty kova mut eikai nyt varhaisteinitytöt Green Dayta kuuntele? Eiks kolmetoistavuotiaana leikitä vielä barbeilla?

Päätin et ostan sille uuden palan sen nomination-rannekoruun. Done and done.


Mites sit noi veikat? Raha jyllää alleen kaikenmaailman kaulahuivit ja kalsarit mutta kun sitä ei ois nyt heitellä ympäriinsä. On nimittäin tosi lamea antaa ton ikäselle joululahjaksi kymppi kirjekuoressa :D (En tarkota omalla kohalla, et jos joku teistä haluaa lähettää mulle kympin kirjekuoressa ni osoite on Kangaskatu 6, 48600 Kotka)
Uskon et lahjakortti on hyvä ja tarpeeks persoonaton lahja noille kaikille. Tai ässäarpa.

Äiti halus lahjaksi juustotarjottimen. Mulla on kotona yks viirullinen tarjotin josta en tykkää, laitan siihen päälle sellofaania ja sisälle koskenlaskijaa paketin. Ehkä rypäleitä jos oikein hurjaks heittäydyn. Iskän kanssa taidan jatkaa samalla linjalla ku kaikkien sen synttäreiden kohalla viimisen viiden vuoden ajan, eli unohdan koko homman :D Konjakkipullo on tietty aika perinteinen, sit sitä aina ostaa jotain ihan helvetin pahaa kun ei ite juo (konjakkia, muuta kyllä) ja valitsee pullon sen perusteella kuinka hieno etiketti on, "kyllähän nyt Kalevin Konjakki täytyy olla parasta a-luokkaa! Jos se ois jotain sekundaa ni kai siin lukis et Kallen Konu?"

Mulla on aina ollut myös vähän ongelmana se et ostetaanko lahjoja äidin ja isän nykyisille puolisoille? Miten poikaystävän vanhemmat? Sitten on vielä se että pakkohan mun on varautua jos joku kaveri ostaa, oishan se nyt noloa jos saisin lahjan eikä mulla ois mitään takaisinannettavaa?! Niin että mulla on joku sata pientä pakettia varalla ja rahanmenoa ei voi estää. Mulla ja joululla on siis ihan ymmärrettävästä syystä viha-rakkaussuhde. Rakastan saada lahjoja mut vihaan hankkia niitä.

Sit Markolle, mitä Markolle? Juha, autas miestä mäessä! Mitä pojat toivoo joululahjaksi muttei kehtaa/uskalla pyytää? Uuteen autoon tai kotiteatterijärjestelmään ei ole varaa mutta jotain saman reaktion tuottavaa, budjettina noin viisitoista euroa?


Miä en kestä.

H&K
Milka the Grinch

keskiviikko 9. joulukuuta 2009

...omaan nilkkaan...


Olen aina rehvastellut sairastumattomuudellani (:D) ja sillä etten ole ottanut yhtään sairaslomapäivää nykyisessä työpaikassani. Olen edellisen kerran ollut kunnolla kipeänä lukion tokalla. Silloin päälle puski angiina, joka veti mut viikoksi niin huonoon kuntoon etten jaksanut muuta kuin maata ja oksentaa 40asteen kuumeen kourissa. Laihduin viikon aikana useampia kiloja. Sen jälkeen muutamaa ärsyttävää nuhaa lukuun ottamatta en ole ollut sairaana kertaakaan.

Pari viikkoa sitten remuillan jälkeen ihmettelin pahinta krapulaa miesmuistiin. Paleli, oksetti, kaikkiin paikkoihin koski ja päätä särki niin, että teki mieli leikata se tylsällä veitsellä irti. Suihkussa en jaksanut seistä pystyssä vaan makasin sikiöasennossa kaakeleilla, ja yläkertaan raahustettuani mittasin kuumeeksi 39 astetta. Yö oli ihan kamala ja ramppasin vessassa toistuvasti, mutta seuraavana aamuna koko tauti oli poissa!

Eilen huomasin samoja oireita ja lähdin kotiin töistä lepäilemään. Paska olo paheni iltaa myöten ja ennen nukkumaanmenoa kuumetta oli taas 38,5°.  Tänään aamulla herätessä olin hikinen ja parantunut. Käsittämätöntä! Oon siis ainakin tässä suhteessa supertehokas.

Leni ja Vesku teki eilen roadtripin Ikeaan, ja päätettiin antaa niille lista tarvittavista asioista mukaan. Oli suuri ihme että autoon mahtui yhtään niiden omaa ostosta meidän romppeiden lisäksi, mutta niin vain illalla meille kiikutettiin uusi sohvapöytä ja naulakko.
 

AINIIN! Mulla on nyt amme! Sain sen isiltä joululahjaksi oikeastaan jo viime viikolla, mutta syystä X johtuen kaikki liitokset ja tiivisteet vuosivat. Amme sai silikonikäsittelyn ja toissapäivänä töiden jälkeen pääsin ensimmäistä kertaa kylpyyn omassa talossani.
Tilasin LUSHilta kaikkia erilaisia ihania kylpykuulia, -sulia ja muita oheistuotteita ylellisiä kylpyjä varten, ja ne tulivat sopivasti maanantaina postiin.



Kaikki tuotteet oli pakattu kompostoitaviin paperipakkauksiin ja pehmukkeena oli revittyä sanomalehteä eikä muovia tai styroksia.



Kylpytuotteilla täytetty maljakko oli kuin taivaalliselta tuoksuva jäätelöannos, ja minua vähän harmitti käyttää noista yhtäkään. Valitsimme kuitenkin ensimmäiseksi French Kiss- kylpyvaahtopalan, jota murennetaan juoksevan veden alla ameeseen ja sitten nautitaan vaaleanpunaisista tuoksuvista kuplista.



Kylpy oli ihana, ja hyvää musiikkia kuunnellen sylikkäin siinä vierähti melkein kaksi tuntia. Mums <3

Viime viikolla saimme raahattua (tai no Marko raahasi, who am I kidding?) suurimman osan varastolla olleista tavaroista kotiin ja saimme sisustettua vähän lisää:


Peili Jyskistä 40€, on muuten niin iso että näät kumartelematta koko kokonaisuuden :)


Tuon taulun ostin taidemyynnistä Kotkan VPK-talolta, se maksoi 280€ ja mulla meni ikuisuus maksaa se 20€:n erissä takaisin. Pakko oli vaan saada.

 


 
Turkispeitto, ilmankeveä ja silti tosi lämmin, muistaakseni Iskusta tai Askosta (no ihan samanlaiset nimet!) 50€

Tänään kuvataan Lenin lapset joulukorttikuvia varten ja huomenna sitten taas varmaan töihin. MUISTAKAAHAN hei osallistua tohon edellisen postauksen kilpailuun, ilmasta treeniä jaossa!

Puspus <3
Milka

Ps. Ulkona sataa lunta.

perjantai 4. joulukuuta 2009

Goodies..

Nyt jos tällä mun blogilla ei ole viittä Kotkalaista lukijaa niin sitten mua hävettää, mutta kokeillaan nyt kuitenkin.

Kuten olen aiemmin varmaan maininnutkin ni työskentelen siis Kuntokeskus Fitergon toimistovastaavana. Olemme nyt jo hyvän aikaa käynnistelleet uutta projektia, Hyvinvointikeskus Huumaa, joka siis on rakenteilla Kotkan Korelaan. Avajaiset on arvioitu helmikuulle 2010. Alla esittelyvideo:

torstai 3. joulukuuta 2009

Huhhuijaa...

Nyt on keikkaa rapissu sitä tahtia et pakko vähän päivittää tänne. Mulla on aattoa lukuunottamatta kaikki viikonloput vuoden loppuun asti täynnä kuvauksia! LOISTAVAA! Lähetin tänään toiminimipaperit Helsinkiin vetämään, et josko musta tulis yksityisyrittäjä tossa alkuvuodesta :) Ensi vuodellekin mulla on melkein joka kuulle jotain kuvauksia: häitä, raskauspotretteja, 40-vuotiskuvia (sellaisia vähän rohkeita;)) ja ihan peruskuvia toki myös.

Viime lauantaina kuvailin ensin aamulla pikku-V:tä ja illalla muutin studion pehmopornoleffan lavasteiksi ja kuvailtiin Janskua hepenissä.


Pikku-V:n kuvat oli sitten vähän erilaisia:


Alkuviikko on mennyt vahvasti töiden parissa, toissapäivänä kuvailtiin paikallista superupeaa tanssiryhmää Diamond Heelsiä, ja kuvasatoa alla:



Ekassa kuvassa nöpöinen Nelli ja toisessa Bettiina . Viime kerralla DH:ta kuvatessani (oikeastaan tasan kolme vuotta sitten) jälki oli vähän toisenlaista, ja kuvauksissa meni yli kolme tuntia. Alla tulosta vuodelta 2006 :)


Kuvassa käytetty valaistus hoitui yhdellä raksalampulla ja taustana toimi musta turkispäiväpeitto. Jollain kummalla tavalla olen kuitenkin ylpeä näistä vanhoistakin kuvista,  ne on kuitenkin tehty paljon vaatimattomammalla kalustolla kuin tämänhetkiset työni. Alla nähtävässä kuvassa ryhmän perustaja Krista.
Viikonloppuna kuvailen eräänlaista portfoliota ja juhlia päräytän firman pikkujouluissa <3 Ne onkin mun ekat sitten tänä vuonna! Pukukoodina on perinteisesti LBD johon en kyllä usko enää mahtuvani. Nyt aionkin mennä sovittamaan sitä jotta osaan sitten varautua uuden ostoon jos näytän siskonmakkarapötköltä.

H&K
Milka the photographer.

 PS: Tämä biisi vakuutti tänään