torstai 26. marraskuuta 2009

Terveisiä Tuonelasta...

Nyt on aika tämän friidun muuttaa ruokailutottumuksiaan! Viime viikon ajan pääsin syyttämään väsymyksestä ja kehon toimimattomuudesta kiirettä ja stressiä, mutta tällä viikolla niitä ei juurikaan ole ollut ja SILTI piiputtaa! Nyt ensin puhdistava dieetti kasvisruualla, ja sitten ruokavalio syyniin! Ei enää valmisnuudeleita lounaaksi jokaisena päivänä viikossa, ei alkoholia ennen viidettä päivää, eikä suurimpana paheena herkkuja! Olen aikaisemmista tavoistani poiketen hurahtanut suklaaseen, josta en siis aiemmin edes pitänyt. Se toki piristää ja vapauttaa endorfiineja kehoon, mutta ei tee hyvää naamalle. Tästä eteenpäin huonot hiilihydraatit minimiin ja kroppa toimimaan taas!

Tiukan aikataulun takia emme ole ehtineet juurikaan sisustaa tai rempata, mutta muutama juttu pitää kyllä esitellä! Ensimmäisenä makuuhuoneen seinällä sängyn yläpuolella riippuvat M-kirjaimet, jotka tilasin melko mehevällä summalla Country by mail-nettikaupasta.


Viime lauantaina oli siis kauan suunnitellut ystäväni Annan polttarit, jotka vietimme ensim meillä kuvaamalla morsiammen vauvamahaa joka kulmasta, sitten jumppailemalla melko rankastikin Fitergolla ja lopuksi ajamalla Metsäkylään keskelle ei mitään viettämään muksaa iltaa saunoen ja herkutellen hawai-tyylisesti koristellulla mökillä. Ei siis herkuteltu mökillä vaan herkuteltiin mökin sisällä :)

Ohjelmassa oli lisäksi mahan kipsausta, morsiussaunaa kaikkine kidutusmenetelmineen ja pullonpyöritystä. Kipsauksen valmistuttua painoimme kaikki kädenjälkemme kipsiin sormiväreillä. Minut ja Liisa jätettiin hetkeksi vahtimatta ja tuloksen voi sitten jokainen nähdä tosta ylemmästä kuvasta. Kollaasissa esiintyy myös Jamppa-kookospähkinä, josta piti tulla bikinit Annalle, mutta jota emme hennonneet hajoittaa sen katsottua meitä noilla surullisilla silmillään. Loppuillasta meno äityi siihen pisteeseen, että verhosimme Liisan päästä varpaisiin valmistamiime kaislahameisiin. Say hello to cousin It!


Olimme laskeneet sen varaan että Anna hyytyisi joskus yhdeksän aikaan, ja voisimme kaikki käydä nukkumaan pitkän päivän päätteeksi, mutta tämä mammapa ei halunnut nukkua laisinkaan! Itse hiippailin makuuhuoneen puolelle joskus kahden maissa, remakan palmunsoiton ja laulamisen jälkeen. Anna ja Liisa riehuivat olkkarissa puoli neljään asti.
Sunnuntaina siivouksen, PITKÄN ajomatkan ja kamojen raahaamisen jälkeen kotiin saapuessani minua odotti ihan mieletön yllätys:

IHANATIHANATIHANATIHANAT!!!!! <3<3<3<3<3<3<3
Näiden saavuttua saimme piilotettua vanhan sohvan Markon luolaan, joka näyttää nyt tältä:

Takaseinällä krokotiilinnahkakuvioiset paneeliverhot (ainoat tässä taloudessa), lattialla superkallis vihreä ruohomatto. Vastapäinen seinä maalattiin tummanpunaruskeaksi, ja sille asetellaan tv-taso sekä Markon monsterisuuri telkkari. Seinille tulee kaksi vihreäsävyistä taulua ja tilaan hankitaan vielä netanttilasta ihan superhienot lamput:


Tänä lauantaina minulla on kahdet kuvaukset, hyvin erilaiset tosin...Katsotaan mitä saan aikaan :)
Nyt taas töihin, ois kiva vaan jäädä kotiin löhimään.

H&K
Milka the sisustaja..not.

torstai 19. marraskuuta 2009

Lot's of new things!

Näin viime yönä unta että meidän talo (joka ei kyllä ollut tämä kyseinen) upposi juoksuhiekkaan. Tiesin että Muumion katsominen oli virhe! En kuitenkaan koskaan suostu uskomaan että mun unet olis niin yksiselitteisiä, varmasti oli joku enne! Voi ei, ja tupareitakaan en ole vielä kerennyt pitämään...

Meidän makuuhuone on nyt valmis. Noin rakenteellisesti ja maalauksellisesti. Seinistä maalattiin kermanvaaleat Tikkurilan "Seljankukka"-sävyllä, ja listat ja aiemmin ruskeana patsastelleet funkisovet saivat valkoisen maalikerroksen (tai no oikeastaan kolme) yllensä. Mun fantasia-makkarin tunnelma olisi ollut ylellisen muhkea, vaalean kerman värinen, mutta tässä tapauksessa ainoastaan tuo kerma toteutui. Lopputuloksesta tuli yllättävän pelkistetty (toistaiseksi).

Seiniltä toki puuttuu vielä tauluja ja huoneeseen ahdetaan lipastoa jos jonkinmoista mutta yleisilme alkaa jo muodostua. Sain äidiltä kattolampun joka on joskus ollu mun huoneessa ku oon ollu pieni. Se on ihana!


Hei kattokaa nyt Eppoa, se kävi parturilla keskiviikkona! :DDD
Tässä Elbi ennen parturia:

... ja tässä perusteellisen parturoinnin jälkeen:

Eihän kukaan voi olla noin söpö ja noin tyhmän näkönen samaan aikaan?! :D

Tää viikko on ollu ihan painajaismainen sekä töissä että himassa, kaamee määrä hommaa, kuvia, järjestelyitä, koulutuksia ja tietysti sitten remppaa ja sisustusta ettei vaan pääsis lepäilee laakereilleen. Tilasin vastapainoksi tälle kaikelle cdon.comista kaksi tuotantokautta Kumman kaa-sarjaa, ja oon nauranu niille kaiken vapaa-aikani ihan hyeenana! Tämä sarja jos mikä on suomalaista perussivistystä!

Nyt mun pitää lähteä käymään ekotallilla etsimässä vähän rekvisiittaa viikonlopuksi. Ahdistaa kaikki tää kiire!

Ps. pienenä helpotuksena tähän kaikkeen tyhmyyteen voin kertoa et mun sohvat tulee kotiin lauantaina! <3 <3 <3

H&K
Milka the stressed out maniac

perjantai 13. marraskuuta 2009

Oh love.

Olen löytänyt Birdy&Me-blogin kautta uuden lempivalokuvaajaani:

Bruno Dayan






Siis voi luoja noita värejä ja pehmeyttä ja naiskauneuden ylistyslaulua! <3 Hatunnosto ja papukaijamerkki.

H&K

Milka the kateellinen

Aina välillä...

...mulla tulee hirveä tarve näyttää tältä:


Esimerkiksi nyt. Tämän tunteen puskiessa tajuntaan ajattelen, että jos olisin tuon kokoinen mulla olisi varmasti paljon enemmän kavereita, olisin onnellisempi ja jotenkin parempi ihminen (ja blogilla olisi enemmän lukijoita :D). Höpönlöpöähän se on, mutta vaikka olen ihan kohtalaisella itsetunnolla varustettu ihminen niin joskus esimerkiksi tälläistä blogia lukiessani tunnen olevani tavallisin tyyppi maailmassa. Sillä huonolla tavalla.

Mulla on jo pitkään ollut sellainen jännä visio itsestäni hoikempana. Olisin sellainen söpö pieni otus joka menisi kainaloon kivasti ja näyttäisi pikkiriikkiseltä poikaystävän kauluspaidassa. Ja jonka tukka olisi paksumman näköinen tupeeraamattakin, koska posket ei olis niin pyöreät. Lisäksi olisin niin kevyt että mut vois kaapata syliin ihan tosta vaan, eikä kenenkään polvet naksahtelisi yrittäessä nostaa mua.

Juhlissa voisin pukeutua kauniisti laskeutuvaan, nudenväriseen pitkään mekkoon, joka paljastaisi kaareutuvan selän, ja pelkkä punainen huulipuna riittäisi ripsivärin ohella, koska kasvojen luusto olisi niin hyvin esillä ettei varjostuksia tarvitsisi.

Onko kellään muulla vastaavaa mielikuvaa itsestään erilaisena kuin mitä nyt on? Ja hei don't get me wrong, tiedän että jo pelkästään geneettisten juttujen takia musta ei koskaan tule pikkuriikkistä. Jännä sitten miten kuitenkin pidän sellaisia ihmisiä kauniina. Olen jokseenkin tyytyväinen tähän astetta kurvikkaampaan ulkomuotooni enkä haluaisikaan näyttää pikkupojalta, melko täydellinen esimerkki ihannoimastani vartalosta ja imagosta on Jessica Alba:


No siis kattokaa nyt...

H&K
Milka the mörssäri. (no eikai :D)

tiistai 10. marraskuuta 2009

MÄ LÖYSIN VERHOT!!!!! <3<3

Oon selaillu yhdestä paikallisesta sisustuskaupasta lainaamiaini Laura Ashleyn mallikirjoja verhoja varten. Desinger-kankaat maksaa PALJON, mun mielestä halvimmat maksoi tuolla nimenomaisessa kaupassa kuuskymppiä metri?! Huhhuh. No, tykästyin sitten kuitenkin erääseen kangasmalliin, Hepworth-nimiseen kukkakuosiin. Kuva alla:

Metrihinta 39,50€. Aika suolaista kun kyseistä kangasta tarvitaan viitisen metriä.
No, tänään samoilin epätoivoisena Anttilassa etsimässä verhoja, ja törmäsin Hemtexillä TISMALLEEN samanlaisiin verhoihin, hintana 54,90€/2kpl!!!! Siis katsokaa nyt näitä!


Hahhahhaa! Mähän SANOIN Markolle et jätä sisustus vaan mun huoleksi, miä teen sen halvemmalla ku luuletkaan!

Ps. Ulkona on ihanaa! Winter wonderland. Elmo rakastaa lunta! Se kynti nenä hangessa menemään tualla kinoksissa, ja sen loikkimista oli ilo katsella. Harmi et on jo niin pimeetä ettei siitä saanu kuvia. Yleisestä tunnelmasta sai, ja tässä se tulee:


Nyt meen takaisin maalaamaan tot meidän makkaria, ni saadaan ehkä tän vuoden puolella kamat pois studiohuoneesta ja voin alkaa tehdä duunia kotona. Hei kaikki Kotkalaiset, nyt ilmoittautumisia tänne suuntaan jos on tarvetta esim. joulukorttikuville tai ihan vaan omaksi iloksi otettaville potreteille :)Meitsi hoitaa!

H&K
Milka the supersaver!

Jipii!

Uusia lukijoita! <3<3 Kuin kivaa! Ois hienoa jos sinä, joka luet tätä joko ihan satunnaisesti tai sitten useammin, jättäisit jonkunlaisen pienen kommentin tonne niille tarkoitettuun lootaan. Ihan vaan sellaisen et kukas siä oikee oot?

Lupaan tehdä jonkun superpitkän kuvapostauksen (aiheita saa toki toivoa kommentin yhteydessä) palkinnoksi sitten!

Asiasta nakkikastikkeeseen, kuin hemmetin vaikea on löytää verhoja olkkariin?! Seinäthän on siis tämän väriset:

ja mulla ei suurista luuloista huolimatta ole silmää valita oikeanvärisiä verhoja tonne. The Mieletön Visio oli löytää kukkakuviolliset punavalkomustat verhot, mut ei tunnu löytyvän. Nettikaupoista ei ole iloa ja kangaskaupat Kotkassa ei tarjoa oikeita värejä. Johan nyt on *****!

Ahristaa.

Mun painiessa näiden maailmaa ravistelevien ongelmien parissa, on Marko kerennyt maalaamaan yläkerran vierashuoneen sekä meidän makkarin. Ja laittamaan gyproccia seinille. Reipas kulta <3


H&K
Not so reipas Milka

sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Pieniä juttuja isänpäivänä...

Tossa vajaan tunnin päästä pitäis olla Korkeakoskella nauttimassa lounasta isän ja isänisän kanssa. Sitä ennen muutama pikkuruinen yksityiskohta tästä kämpästä :)

Ihania parmesan-leipasiä <3


äidiltä saadun tarjoiluastiaston yksi osanen, varustettuna lasirypäleillä ja hyvin arveluttavalla banaanilla.

Juhannuksena Kaunissaaresta ostettu verkkokoho.

Pentikin pallojalkainen pöytävalaisin, jota kuolasin kaaaaaauan...

Oodi-nimisestä pikkupuodista mukaan marisemani metallirunkoinen lasipallo-valaisin. Korkea hintakaan ei estänyt minua hakemasta sitä kotiin äidin luo <3

PS. Sisustuslehdet ei tee hyvää tässä tilanteessa.

H&K (Huomasin että olen jokaikisessä aikaisemmassa postauksessa kirjoittanut lopputerkut väärin, eli puss&cram :D Siirrytään siis suosiolla siihen kieleen jonka osaan, hugs&kisses <3)

Milka the huge spender

torstai 5. marraskuuta 2009

I promised you pictures, and PICTURES YOU SHALL HAVE!!

Nyt vihdoin, vihdoin sain oman koneen toimintavalmiuteen, ja ihana Marko remppamies näpräili divaaninurkkauksemme johtoja niin, että sain netinkin rullaamaan smuutisti. LOVE! <3 Aloitan nyt kronologisessa järjestyksessä avaintenluovutuksesta, josta siirrymme sulavasti GrooveX:n keikkaan Kairossa ja siitä sitten remppajuttujen myötä tämänhetkiseen tilanteeseen. Tässä kuitenkin ensin reaaliaikaiset kuvat mun ja Epon aamutunnelmasta...



Mutta kuitenkin... Tässä siis kämppä alkuteloillaan. Kelatkaa että täällä on kuitenkin asunu kuushenkinen perhe, se ei siis ole vallattu talo tai mikään vanhusten hoitamatta jättämä murju. Musta on ihan käsittämätöntä miten huonosti täällä kaikki on tehty. Ja kuinka paljon on jätetty tekemättä.

Olohuone on avattu isommaksi tilaksi poistamalla väliseinä. Toi takka on <3


Alakerran vessa, jonka pönttö sanoi yhteistyösopimuksensa irti kriittisimpään aikaan. Ihan kamala ja lattiaa ei edes näy kaiken lian alta.


rappukäytävä kolmanteen kerrokseen ja ylätasanne, jolle en ole vielä keksinyt mitään tähdellistä käyttöä?

tässä yläkerran makuuhuone, josta piti tulla meidän makkari. Nyt ei ollakkaan niin varmoja.

Yläkerran makkarin vaatehuone, seinässä lukee "Todellisuus tuottaa tuskaa". Pullot on huoneen edellisen asukin, ilmeisen angstinen yksilö.



Alakerran kolme huonetta näyttävät tältä:

Tästä tulee joko lastenhuone (sitten joskus) tai meidän makkari, en oo ihan varma. Love the green walls, don't you? :D Tässäkin huoneessa on iso vaatehuone.

Vihreästä huoneesta pääsee "työhuoneeseen", johon tulee sitten tietokone ja muuta tylsää.

Mua viehättää ajatus tosta paljaasta lautaseinästä, mut luulen et Marko vetää kylmästi gyprocit siihen päälle.

Työhuoneen ja tämän ylläolevan vieras/lastenhuoneen lattiat oli paksun tummanpunaisen maalin peitossa, ja ne on nyt hiottu maalausta varten. Niistä tulee kiiltovalkoiset.

Kaikki aloitettiin kuitenkin olohuoneesta, koska siellä vietetään eniten aikaa.


Väriksi tuli savenvihreä, joka ensinäkemältä oli mun mielestä liian sininen, mutta nyt kuivuttuaan on täydellinen. Ovet ja ikkunanpokat saivat valkoisen viimeistelyn.
Olohuoneen rempan aikana nukuimme yläkerran makkarissa, joka oli lämpötilan puolesta (ja esteettisesti) pakkasen puolella. Eka viikko nukuttiin ulkovaatteet päällä kun oli niin kylmä.

AINIIN! Arvatkaa mikä kiva yllätys löytyi ullakolta?!

Tästä ei varmaan saa ihan selkeetä kuvaa kuinka ISO toi oikeesti oli, siispä laitan toisen vähän selventämään tilannetta:

Ihmeteltiin kun toiseen yläkerran makkareista puski sellasia sormenpaksusia ampiaisia jostain seinän välistä, ja Marko ja mun isä lähti metsästämään pesää vintiltä. Sieltähän se löytyikin, piilossa ja pehmustettuna eristevillalla. Oli jopa sääli hajoittaa toi kun se näyttää ihan taideteokselta, ja nykyään öisin kuulenkin niiden kuolleiden haamuamppareiden pörinää kun on ihan hiljaista. Spooky.

Tällä hetkellä täällä näyttää tältä.




Kuvat on suoraansanottuna paskoja. Olen pahoillani.
Unohdin sitäpaitsi ton mun kronologisen järjestyksen täysin, eli tähän loppuun nyt vielä muutama kuva sieltä keikalta :)







En malta odottaa et saan laittaa niitä "VALMIS!"-kuvia tänne. Ensin täytyy selvittää monta kriisiä, liittyen esimerkiksi verhoihin ja saunaan yms. Elämä on rankkaa.

P&C
Milka the ... mikä miä täl kertaa voisin olla?