torstai 29. lokakuuta 2009

Hehkutusta...

Meillä on nyt Markon kanssa yhteinen visa (hätätapauksia varten). Se on Markolla säilytyksessä ja siinä on hurjat 2000€ luottoraja. Se kutsuu mua mun unissa. Jos saisin tilata sillä vaikka yhden kerran vaan, niin tilaisin seuraavasta kaupasta:

Anthropologie

Sanakummajaisen takaa paljastuu täydellinen nettikauppa. Tavarat, vaatteet, korut ja sisustustekstiilit sopivat mun raameihin kuin nenä päähän, ja esittelenkin nyt muutaman himotuksen noilta sivuilta. (Nythän tämä on ajankohtaista kun sisustetaan taloa jossa tullaan toivottavasti olemaan loppuelämämme, eikös silloin juuri pidä panostaa? MITÄHÄH?!)

1. C'est Bon-dress, kaheksankymppiä ja risat..

Tämä nyt ei siis varsinaisesti ole sisustusta mutta kyllähän munkin pitää näyttää hyvältä meidän kalusteiden joukossa, am I right? Kuolaan joka tapauksessa...

2.Laelia Quilt, hinta vaatimattomat 160€

Voi rakkautta <3

3.Tartan Quail Dishtowel, n. 12€, eli halpa!

No kuinka tähän viitsisi edes pyyhkiä mitään, aivan ihana!

4. Weekend Bouquet Shower Curtain 62€
Tämän joudun laittamaan linkkinä kun tota ei saa tallennettua kuvana, mutta kelatkaa miten virkistävää ois mennä maanantai-aamuna suihkuun ku tollanen roikkuis siellä kylpyhuoneessa!

5. Examine Gardens Plate, 139,64€ (no nyt kieltämättä on lautasella hintaa...)

Laittaisin ton seinälle, eihän noin kauniilta voi syödä. Eikä uskallakkaan kun se on niin kallis.

Jos kukaan teistä oikeesti rakastaa mua (tää koskee siis MYÖS Markoa) ni hankkikaa mulle parin sadan lahjakortti tonne kauppaan. Olisin ikuisesti onnellinen ja kiitollinen.

P&C
Sisustaja-Milka (jolla on liian kallis maku)

tiistai 27. lokakuuta 2009

whoopsie...

Nyt en sano että hävettää, vaikka ehkä niin vähän tekeekin, kun mulla on ihan ymmärrettävä syy olla postaamatta. Se joka sanoi että VAAN pintaremppaa (taisin olla minä...) ei oo varmaan koskaan tehny pintaremppaa! Lisäksi lian määrä talossa, jossa on majaillut äiti, isä, neljä lasta (joista kaksi teinejä) ja kaksi isoa koiraa + pupu, on valtaisa. En usko että siellä on siivottu ikinä. Siis ihan oikeasti ikinä.

Nyt siis ollaan muutettu uuteen kämppään ja into sisustaa ja uusia on massiivinen. On hankala illalla töiden jälkeen istua paikallaan kun tietää kuinka paljon on vielä tekemättä. Lisäksi talossa on TODELLA kylmä, verhot ja matot kun ovat vielä varastolla. Tällä hetkellä meillä on siis vähän sellainen vallattu talo-henkinen sisustus: edellisten asukkaiden jättämät nojatuoli, lipasto ja leikkuusaareke, sekä oma sänky luurangoksi riisuttuna. Makuuhuone näyttää melkeimpä tältä

ja kun joudutaan nukkumaan kylmyyden takia vaatteet päällä, Marko totesi eilen meiningin muistuttavan kehitysmaita.

En malttaisi odottaa että saan lisättyä kuvia uusitusta olohuoneesta, joka kipeästi kaipaa sisustusta. Lisäksi ennen-jälkeen postaus luvassa varmasti heti kun saan oman koneen asennettua uuteen paikkaan. Tällä hetkellä se värjöttelee muiden kamojen kanssa iskän kellarissa. Nyyh <3

Tää viikko varmaan vielä menee tälläsellä siirtolaisteemalla mutta sitten palkitsen teidät muutamat sinnikkäät sellaisella kuvapläjäyksellä et oksat pois.

Kiitos kärsivällisyydestä ystävät rakkaat.

P&C
Milka the mover

perjantai 16. lokakuuta 2009

Minä omistan nyt talon.

Tai puolet siitä jos tarkkoja ollaan mutta kuitenkin! Olen nyt virallisesti puoli tuntia omistanut jotakin! Aikaisemmin isoin asia mitä oon ostanu ja omistanu on Elmo, joka maksoi tähän verrattuna melko vähän. Marko sanoi ettei sitä juuri hetkauttanut toi, kun sillä lainamäärä on sama kuin ennenkin, mutta mulla on nyt melkein yheskyttonnia lainaa! :O Että kohta voin ostaa (tai varastaa) jostain tälläisen lippiksen:


Ollaan nyt siis iskällä vielä viikko ja tehdään samalla remppaa uuteen mestaan, sitten päästään muuttamaan tavarat valmiiseen kotiin. Tuparit tiedossa, mutta koska oon velkainen ni tuokaa omat juomanne ja ruokanne ja mullekin vaikka viinipullo tai jotai. VALKKARIA!

Tänään mennään juhlimaan taloa Fransmanniin, kun Marko meidän molempien riemuksi löysi lompakostaan 3€:n etusetelin S-ryhmän ravintoloihin! Kaikki on nyt kato kotiinpäin! Miä alan säästämään kaikki jugurttipurkit (silloin kun meillä on sellaiseen ylellisyyteen varaa) ja teen niistä juomalaseja.

Welcome to our HOUSE! <3

P&C
Milka the suurvelallinen

tiistai 13. lokakuuta 2009

Things are looking up!

Terveisiä muuttokaaoksen keskeltä! Marko on kireä kuin viulunkieli ja ryysää Koulukatu-varasto väliä hampaat irvessä, silloin kun ei stressaa töissä. Itsehän olen ottanut asian rennosti ja tehnyt ensin pitkää päivää Fitergolla, ja viikonloppuisin olen kuvannut niin paljon että kameran etsinkumi (jos mun rupukamerassa ois vielä sellainen) kasvaa pian kiinni mun silmäluomiin.

Mutta, jokainen taaplaa tyylillään. Täytyy tosin myöntää että viime yönä en meinannut stressiltäni saada nukutuksi, ja makoiltuani sängyssä ainakin puoli tuntia mun leposyke oli varmaan 120. Ei normaalia, ei hyvä. Syy tähän kaikkeen on siis se, että meidän tarjous siitä edellisissä postauksissa mainitusta talosta on hyväksytty, torstaina mennään tekemään lainapaperit ja perjantaina on kauppapäivä. Viikonloppuna päästään aloittamaan muutto.. En tosin juhli vielä ennenkuin nimet on paperilla ja raha vaihtanut omistajaa, tässä kerkeää kahdessa päivässä käydä vielä vaikka mitä!

Vähän riepoo kyllä se, ettei meille jää lähes minkäänlaista remppa/sisustusrahaa. Inhottaa omistaa kuusi huonetta (plus tietysti Markon äijätila kellarissa, siihen en uhraa sisustusintoa piiruakaan) joita ei voi sisustaa mieleisekseen. Maalata saan, ja tapetoida, mutta huonekalut jäävät kyllä vähälle budjetin ollessa next to nothing. What to do? What to dooo-oooo??

Kriisisuunnitelma #1: Äidin ja isin kellarit.
Aion käydä ratsaamassa ainakin äidin kellarin ja varastot ja viedä kaiken minkä saa sorkkaraudalla irti. Tiedän että siellä on ainakin vanhoja tuoleja (kirjoitetaanko toi tollee? Tuolia, tuoleja?) ja lamppuja, ja aion varastaa myös muutamat lakanat ja pöytäliinat. Iskältä viel vanhan puisen pulpetin vieras- (lasten-) vieras- (lasten-) huoneeseen ja ison ruokapöydän ja kuusi tuolia.

Kriisisuunnitelma #2: Kirpparit ja vanhan tavaran kaupat.
Sanoin Markolle ihan alusta asti etten tarvitse oikeastaan kovin suurtakaan budjettia sisustaakseni kauniisti. Höpönlöpön. Kotkassa ei oikeastaan ole sellaisia vanhojen huonekalujen kauppoja joissa ei tajuttaisi niiden arvoa. Täällä kaikki on ylihinnoiteltua. Nimeltämainitsemattomalla kirpparilla Kotkassa vanha kulunut joulupallo (näin lentävänä esimerkkinä) maksoi pöyristyttävän euron! MITÄ?! Nyt saa vinkata niitä kirppareita ja osto- ja myyntiliikkeitä missä voi tehdä aidosti löytöjä ja päästä halvalla. Aion yrittää löytää ainakin yöpöydän, astioita, lamppuja ja mattoja.

Kriisisuunnitelma #3: Ikea.
Tänne mennään kun Marko saa veronpalautukset. :D Se ei tiedä sitä vielä.

Me mennään iskälle asumaan viikoksi, pupuvahtiin. Ne lähtee Maltalle, miksen minä pääse ikinä mihinkään? Siksi että kohta meillä on talo, eikä varaa enää koskaan matkustaa. How do I cope?

P&C
Milka the tuleva suurvelallinen.

sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Eilinen. Ja vähän muutakin...

Ensin muutama kuva toissaviikonlopun yllätyssiivuista:



Sitten vuorossa matka isin työpaikalle perjantaina, ja talven ensi merkit...

Syksyssä parasta on ehdottomasti puiden värit. Ja lehtikasat mutta kaupungin työntekijöiden puuhaamiin lehtikasoihin en kehtaa mennä peuhaamaan.

Sunnuntaina käytiin isin synttäreillä, jotka olin unohtanut jo neljättä vuotta peräkkäin :D Oon tyttäristä parhain!


Eilen olin koko päivän kuvaamassa Fitergolla, malleina tällä kertaa Nita ja työkaverini Sanna, alla vähän kuvasatoa noista kuvauksista (joissa kerrankin pääsin itse myös kameran eteen!):




Kuvauksien jälkeen raahauduin rättiväsyneenä seitsemän pintaan LeniVesa-residenssiin ja pääsin valmiiseen pöytään. Kerkesin kuvausten välissä käydä nappaamasta alkosta mukaani kaksi pulloa hyvää viiniä ja ne menivätkin parempiin suihin. Väsymys, tuhti pasta-annos ja paljon paljon viiniä tekivät tepposensa ja silmät painuivat väkisinkin kiinni. Tässä kuitenkin muutama kuva ennen nukahtamista :



Aamulla päätä kivisti, ja lapsien riemukas reuhaaminen oli toki piristävää, mutta kotiin oli silti päästävä. Ajattelin autossa matkalla saarelle että ihanaa, pääsen torkkumaan sohvalle, mutta työnarkomaani minussa otti vallan ja pakotti duunaamaan eiliset kuvat lähetyskuntoon. Tehtailin itselleni uuden bannerin samalla. Hieno :)

P&C
Milka the krapulainen.

torstai 1. lokakuuta 2009

Halloween!


Minä haluan pitää Halloween-juhlat!! Tänään käytiin Osuuspankissa vinkumassa lainaa ja sieltä tuli ehdottomasti paras tarjous. Se on lisäksi ainoa pankki Kotkassa joka todella maksaa veronsa Kotkaan. Suositaan siis paikallista. Op lupasi, että mun vanhempien ei edes tarvitsisi kiinnittää mitään. Takaukset hoituu pelkällä nimellä! Loistavaa.

Lainalupauksesta ja yleisestä kelpaamisesta innostuneena (ja lisäksi uuden kämpän kastamiseksi) haluankin järjestää siis Halloween-bileet! Siellä vois alkuillasta olla lapsiakin (Lenin possu ja kärpsy) ja voitais olla pihalla, ja sitten illalla lapset vois laittaa nukkumaan yhteen meidän monesta makuuhuoneesta (kehukehu..) ja bileet vois jatkua sisällä vähän aikuisempaan malliin.

Voitais porukalla kaiverrella pumpkinsseja ja juoda jotain hämyisen näköistä boolia ja syödä kaikkea mustaa ja oranssia (kuulostaa vähän KoRe-bileiltä... :DD) Bileet vois toimia nyyttärihengessä kun me ollaan kuitenkin siinä vaiheessa jo suurvelallisia Markon kanssa!

Joo, nyt aletaankin järjestelemään! Kämppä saattaa tietysti olla ihan kamalassa kunnossa vielä silloin mutta eiks halloweenina oo tarkotuskin olla pelottava? :)

P&C
Milka the murderer (hoho no eikai nyt.)

Aini, kuvat on Pottery Barnista ja Country Livingistä :)