sunnuntai 30. elokuuta 2009

Valveutunutta...

Tulin juuri kotiin paikallisen juottolan, 4U:n synttäreiltä. Onnea fore 8v! Marko jäi kotiin lusmuilemaan, sohva houkutti enemmän kuin ilmainen tirmooli. Itse kuitenkin kietaisin tukan nutturalle ja neuleen hartioille ja suunnistin Lenin ja Veskun seuraksi foren terassille. Mukana menossa oli myös Veskun lisäksi muitakin KoRen poikia, esimerkiksi joukkueenjohtaja Jupi. Hämmästyin toden teolla kun Julma kertoi lukevansa mm. Jannin ja Saran blogia ja myöskin mun tekelettä tiiviisti! En tiennytkään, että Kotkassa miehetkin on näin edistyksellisiä :D

Aloimme kehitellä ideaa Jupin omasta blogista, mikä sen nimeksi tulisi ja mitä se kattaisi sisällöltään. Tietysti päivän asu-kuvia;
maanantai: kauluspaita H&M 9,90€
tiistai: se sama paita
keskiviikko: kts. edelliset päivät...
ja niin edelleen.

Haluan nyt kuitenkin lanseerata Miehen tyyli-nurkkauksen tähänkin blogiin, Elsa on sen jo toki tehnyt taiteeksi asti. Tänään tuunaamme (hyvin likaisen) nortsin kravaatin kapeaksi trendikrakaksi.

1. Ota kraka pois kaulasta ja solmi se väärinpäin takaisin

2. Nauti edelläkävijän ja nokkelan tuunaajan fiiliksestä


Tämäkin tuunaus tehtiin siksi, että Jupin krakasta pystyi jo ihan oikeasti erottamaan mitä viikolla oli syöty, kärjessä oli selkeästi lihakastiketta. :D
Kiitos asianomaisille, miehentuntuista blogia odotellessa!

P&C
Milka

viikkoa.

Mallikansiota kuvatessa vierähti aika tovi loppujen lopuksi, viime viikko meni kuin siivillä. Maanantai-iltana kuvasimme siis yhteentoista asti illalla kuvia jotka eivät sitten loppujen lopuksi edes päätyneet kansioon. Alla muutama kuva niistä jotka päätyivät:



Tiistaina kävin töiden (ja nokosten) jälkeen Tanjan ja Nellin kanssa Aromessa juoruilemassa ja syömässä kakkua

Jostain syystä juoruilu on kauhean puhdistavaa, en ymmärrä miksei sitä ole tunnustettu jo laajalti terapiamuodoksi.

Keskiviikkoaamuna kävin hakemassa Karhulan torilta eväitä töihin, ihania makeita kirsikkatomaatteja ja vastanostettuja porkkanoita. Miten hyvältä voi vihannes maistuakkaan kun se on hyvällä omatunnolla ostettu paikalliselta.


Eilen lauantaina juhlittiin (ja toki myös surtiin vähän) Siinan läksiäisiä Kalliokoskella :) Kyseessä oli myös Lenin synttärijuhlat vaikka se ei itse sitä halunnut julkistaakkaan. Alla hieman kuvamateriaalia ihanasta illasta:




Loput illan kuvista eivät ole julkaisukelpoisia :)

Olen lueskellut nyt useamman päivän uutta blogilöytöäni Liivian talossa ja olen ihan rakastunut! Kirjoitustyyli on luova ja sulava, kuvat ovat kertakaikkisen kauniita ja lisäksi blogin läpi kulkeva muutoskohde, vanha 50-lukulainen rintamamiestalo saa mun sydämen itkemään verta kun mulla ei vielä ole omaa mökkiä tuunattavana. Suosittelen blogia lämpimästi varsinkin näin syksyn pimeneviin iltoihin.

Huomenna alkaa (jälleen) mun ja Lenin projekti "hoikkana helsinkiin". Let's see mihin tulokseen tällä kertaa päästään...

P&C
Milka

perjantai 28. elokuuta 2009

...

Nyt tuli välittäjältä tarjous ja me vähän tultiin vastaan, katsotaan mitä tapahtuu... Jokatapauksessa hinnassa tulee turpaan mut menis nyt! <3

Jännät housussa kohta.

Olen ihan täpinöissäni täällä töissä, sillä meillä oli viime viikon lopulla kämpän näyttö yhdelle nuorelle naiselle, joka oli pyytänyt päästä katsomaan meidän asuntoa. Tänään aamulla välittäjä soitti ja kysyi josko ne vois tulla uudestaan katsomaan sitä, tän täytyy olla hyvä merkki! Tekispä se tarjouksen ni päästäis vihdoinki eteenpäin elämässä!

Katselin yltiötoiveikkaaseen tapaani jo vuokra-asuntoja ja löysinkin mieleisen ihan Kotkan keskustasta. Kuvausten perusteella tuntuu tosi lupaavalta ja vuokrakaan ei päätä huimaa, kyse on kuitenkin arvohuoneistosta Keskuskadulla, täysin rempattu 70m2:n kaksio. Jos saadaan tarjous tosta meidän omasta tänään tai lähiaikoina niin laitan tuon vuokra-asunnon välittäjälle postia et päästään katsomaan sitä :)

Mulla on sormet kyynerpäitä myöten ristissä et tänään ois se päivä! Näyttö alkaa itseasiassa just tällä hetkellä (15:15) ja miä luulen et ne on siellä jonku 15-30min. Onneks mulla on niin pitkät varpaat et saan osan niistäkin ristiin.

Oon tänään ollut tosi tehokas. Aamulla (parin tunnin torkuttamisen jälkeen) nousin silmät kiinni muurautuneena ja kiskoin lenkkikamat päälle. Puoli ysiltä oltiin Elmon kanssa ulkona ja lähdettiin jolkottelemaan tunnin hikilenkki. Kun oltiin päästy kotiin tajusin, etten ollut vienyt makuunin leffaa takaisin vaikka piti, ja hilpaisin vielä kävellen viemään sen (bye bye my sweet-ass Zac <3). Sitten sainkin tuon kuuluisan soiton välittäjältä ja siivosin tunnin verran apinanraivolla kämppää.

Nyt olen siis töissä. En ole kerennyt syömään aamupalaa ja mun verensokeri alkaa laskeutua vaarallisen lähelle BIAAAAATCH!!-tilaa. Se on sellainen tila jonka alaisena ei pitäisi palvella asiakkaita. Onneks mulla on vielä räkäjämät mansikkarahkaa tuolla jääkaapissa ja eväänä Markon tekemää pippuria kanalla. Siltä se mun mielestä ainakin maistui, Marko sanoo et oon liian herkkä mausteille. Hyvää se silti on, uskokaa pois! (Toi kommentti on siis siltä varalta jos Marko oikeesti joskus vaikka lukiskin mun blogia)

No miksei ne jo nyt soita et haluaa tarjota viis tonnia yli pyyntihinnan? (15:26)
Me ansaittais se tän odotuksen jälkeen! Kelatkaa, ollaan myyty tota muuttovalmista unelmakämppää upealta alueelta kohtuuhintaan nyt jo vuosi! VUOSI! Mä en käsitä miten oon voinu olla näin kärsivällinen!

Hitto ku pelästyin et nonii nyt puhelin soi, mut se olikii toi meiän työpuhelin. (15:29)

YEEHAAA!!!! Nyt se välittäjä soitti ja sanoi et se tyttö käy pankissa vielä varmistamassa lainan (tosin sille ei pitäis olla mitään estettä) ja tekee tarjouksen!!!!! JIPII!! Tekisin kärrinpyörän jos osaisin! Nyt on soitettava Markolle... (15:34)

Se oli innoissaan omaan pessimistiseen tyyliinsä, voiku mä rakastan sitä <3
Nyt käyn katselemaan vähän lisää vuokra-asuntoja ja ehkä teen vähän töitäkin.

P&C
Milka the moving-lady

keskiviikko 26. elokuuta 2009

Lighter than air...

Kuukauden loma tekee tiiättekö ihmeitä vartalolle, eikä niinkään hyvässä mielessä! Kävin eilen (myös turvoksissa juttujen takia) vaa-alla toteamassa että voi luoja. Voiluojavoiluojavoiluoja!!!!! Miten nyt tuntuu et KAIKKI lähtee ihan käsistä; auto, raha ja paino.

Nyt olen kuitenkin tehnyt taas stopin ihan kaikelle hulluttelulle leikkaamalla visakortin siis kahtia, ajamalla parkkipaikoilla etanavauhtia ja lopettamalla herkkujen syönnin (eilistä tiiliskiven kokoista kakkupalaa ei lasketa, koska en ollu syöny juurikaan mitään muuta koko päivässä!). Mulla ei oo nyt varmaan puoleen vuoteen ollu tili plussan puolella (ja äiti, kolme euroa on plussaa!) tähän aikaan kuusta! Tilannehan ei silti ole kovin hyvä, mulla ei ole tällä hetkellä varaa ostaa edes shampoota meille.

Asiasta kukkaruukkuun, Big Brother alkoi eilen meille kaksneljäseiskalaisille. Marko on HC-fani ja tuijottaa nettikameroita silmä kovana kaiken vapaa-aikansa. Meidän piti eilen illalla lähteä lenkille mut eihän siitä tietokoneen äärestä voi siirtyä hetkekskään kun saattaa vilahtaa tissi tai olla bileet! Tän vuoden joukko näyttää yhtä diplomi-insinööriä ja "olen löytänyt Jeesuksen"-mummoa lukuunottamatta aika hajuttomalta ja värittömältä. Katsotaan paljastuuko sieltä jotain uskomattomia viihdyttäjiä kauden mittaa. Epäilen.

Kuvattiin lauantaina kaksi tuntia studiossa ekoja ja maanantaina yhteentoista asti illalla mallikansion tokia kuvia, ja tänään olisi tarkoitus kuvata viimeiset. Saattaa kuitenkin olla et jos toi ilma ei tosta kirkkene ni siirrän kuvaukset lauantaiksi studioon. Miljöössä on vaan aina tuhat kertaa kivempi kuvata kun otoksiin tulee luonnetta melkein pakostikin. Katsotaan nyt miltä ilma kuudelta näyttää. Tänään teemana on kaupallisuus ja katalogimaisuus.

Lauantaista puheenollen, Leni täyttää vuosia silloin! Mittariin kertyy vuosi toisensa jälkeen 22v. Ainakin siltä se näyttää, ellei nuoremmaltakin, alkossa siltä ainakin kysytään aina paperit. Oon suunnitellu sille lahjaksi vaikka mitä, mutta nyt näyttää rahan suhteen kyllä vähän nihkeeltä koko juhlat. Itsehän kuitenkin onneksi istun tän firman rahakirstun päällä, joten voisin lainata maanantaiksi asti vaikka viiskybää ihan noita PAKOLLISIA menoja varten.

Oon nyt kärvistelly omantunnontuskissani koko tän alkuviikon ku tilasin H&M:ltä vaikka mitä taas yli satasella! :(( Oli pakko kertoo! Mut tilasin syysjuttuja mitä ihan varmasti pidän tosi paljon, esimerkiksi tän IIIIIIHANAN liivin:

ja tän mekon:

nii ja nää saappaat:

no tilasin miä sit tän neuletakinki:

Ja ehkä yhen korun...

MUT EN TON ENEMPÄÄ kuitenkaan!

P&C
Milka the big spender

sunnuntai 23. elokuuta 2009

Pupunen <3


Olen aina ollut seurustelijatyyppiä, enkä koskaan oikein ole ymmärtänyt miksi ihmiset haluaa pitkittää seurustelun aloittamista kun tapaa mielenkiintoisen tyypin jossa selkeästi olisi potentiaalia. Olen myös ikuinen optimisti ja vähän ehkä sinisilmäinenkin näissä asioissa. Kärsivällisyys ei kuulu sanavarastoon.

Omasta mielestä mulla on aina ollut ihan selkee miesmaku: Pitkä, lihaksikas, miehinen mies, ehkä tatuointeja tai lävistyksiä :D Nyt kun mietin entisiä poikaystäviäni, niin eihän mun miesmaku ole ollenkaan tuollainen! Pitkiä ne on lähes poikkeuksetta olleet, se myönnettäköön! Tykkään katsoa miestä ylöspäin :)

Seurusteltuani saman pojan kanssa kuusitoistavuotiaasta kahteenkymmeneen ikävuoteen asti päätin, että nyt riitti. Suhde ei tehnyt hyvää enää kummallekaan ja vaikka naiivisti ajattelin että yhteenmuutto muuttaisi asiota parempaan suhtaan, niin ei käynyt.
Vietin villin sinkkukesän (ainoan elämässäni) vuonna 2006, ja tuon samaisen vuoden loppuun mennessä olin taas ihan valmis asettumaan aloilleni. Jostain syystä sulhasehdokkaita ei tullutkaan jonossa kotiovelle minua kosiskelemaan, ja toivo uudesta ihanasta parisuhteesta hiipui yhtä nopeasti kuin oli noussutkin.
Joulukuun kymmenes päivä vuonna 2006 ystäväni Kaarina soitti minulle sunnuntai-iltana, että releet niskaan, me lähtää 4U:n pikkujouluihin! Ilmasen viinan bileet!
En halunnut aluksi halunnut lähteä ja mietin tulevaa työpäivää ja krapulaa. En myöskään löytänyt mitään kivaa päällepantavaa (näinhän käy joka kerta kun pitäisi extempore lähteä johonkin).

Kaaka sai mut kuitenkin suostuteltua mukaan. Foressa oli täyttä ja istuimme samaan pöytään tutun pojan kanssa. Vilkaisin pikaisesti pöydän muut henkilöt läpi, ja katseeni pysähtyi hetkeksi söpöön, hoikkaan tummatukkaiseen poikaan pöydän toisella puolella.
En sit kuitenkaan pohtinut asiaa sen enempää kun ajattelin ettei mulla kuitenkaan oo mitään saumaa noin hyvännäköiseen tyyppiin. Myöhemmin illalla lisäksi huomasin sivusilmällä kun se kaulaili samassa pöydässä istuvan vaalean tytön kanssa ja pussaili tätä poskelle. Kysyin Kaakalta kyllä et onko noilla kahdella jotain peliä ja Kaarina muisteli kuulleensa jotain sen suuntaista, muttei kuitenkaan ollut varma. (Kyseessä oli Markon ex jonka kanssa he olivat tooodella hyvissä väleissä silloin..)

Illan kuluessa pidin superhauskaa ja olin oma itseni sanojen varsinaisessa merkityksessä. Yhtäkkiä tuo nöpöinen poika oli siinä mun vieressä kysymässä et mitä mä haluaisin juoda. Mulle siis valehtelematta kävi niinkuin ihmisille leffoissa ja katoin tyhmänä taakseni ja kysyin et "ai miä vai?" Sit se toi mulle Diablon vaikka pyysin fisua ja siitä shotista tuli yks mun elämän rakkauksista myös :)

Juteltiin koko ilta, mulle selvisi että herran nimi oli Marko, syntynyt vuonna -80 ja harrastuksena jalkapallo jo kahdettakymmenettä vuotta. Eli yhtä kauan ku mitä mä olin tona vuonna ollu olemassa.
Mun piti lähteä kotiin aikaisin ja Marko tuli saattamaan mut ovelle, vaihdettiin numeroita ja pussailtiin vähän.

Seuraavana päivänä päätin olla moderni nainen ja laittaa ihan neutraalia ja kaverillista viestiä, krapulasta ja seuraavan viikonlopun suunnitelmista. Painoin lähteä-nappia ja jäin odottamaan.

Odotin. Odotin. Odotin ja aloin lietsomaan paniikkia. Odotin ja olin kauhuissani, varmana siitä että Marko oli humalan hälvettyä tajunnut minkänäköisen tytön kanssa oli jutellut ja päättänyt olla vastaamatta viestiini. Vinguin asiaa kavereilleni ja kaikki vakuuttelivat että asiaan täytyy olla toinen selitys.
Nukuttuani yön yli tajusin etten koskaan saa tietää totuutta ellen tee asialle jotain ja laitoin Markolle täsmälleen samanlaisen viestin kuin aikaisemmin. Se vastasi kymmenessä minuutissa :) Sen puhelin oli mennyt rikki sinä iltana ku tavattiin ja kaikki numerot oli pyyhkiytyny pois. Mietin yks päivä et mitä ois jääny tapahtumatta jos en ois laittanu sitä toista viestiä, mut Marko sano et se ois ottanu mun puhelinnumerosta selvää... <3

Sovimme ekat treffit Pasaatiin, jossa kävimme ostamassa viime hetken joululahjoja ja juomassa teet. Sen jälkeen vietimme niin tiiviisti aikaa yhdessä, että hän periaatteessa asui minun ja ystäväni Marthan kimppakämpässä. Siksi looginen siirto oli parin kuukauden yhdessäolon jälkeen ruveta katselemaan yhteistä asuntoa.

Toukokuussa 2007 muutimme tähän nykyiseen kämppään, enkä ole katunut nopeata toimintaani päivääkään. Uskon että tämän ihmisen kanssa mun on tarkoitus olla koko loppuelämäni, tehdä lapsia ja tulla vanhaksi. Markosta tulee muuten sellainen vaari joka saa vedettyä alahuulen nenän päälle vanhana :D

Marko on kärsivällinen, rauhallinen, lempeä mutta silti tarvittaessa jämäkkä. Siitä tulee maailman paras isä, tiedän sen jo nyt. Se rakastaa lapsia ja eläimiä ja xboxiaan, ja on ainoa mun poikaystävistä joka on laittanu mulle vastaan riitatilanteissa. Sen takia me ei riidelläkkään selvinpäin melkein koskaan. Lisäks sillä on maailman paras pylly. Ja tyttöystävä.

P&C
Milka

keskiviikko 19. elokuuta 2009

Syksyn himotukset...

Nyt tiukan säästökuurin takia en osta enkä tilaa mitään, mut a girl can dream, eiks?
Oon jo viime talvena haaveillu löytäväni esim. kirppikseltä jonkun täydellisen tekoturkin, parhaassa tapauksessa sellasen siniharmaan kettuturkin <3 Uutena en aitoa turkkia ostais, mut tollee kierrätettynä vahinko on jo tapahtunu ni miks ei?
H&M:ltä (ihan huvin vuoksi vaan) sivuja selatessani löysin tälläsen nätsän tekoturkin joka on 99€:n hinnallaan mun mielestä aika tyyris?

Kuvitelkaa nyt mitä ois heittää toi talvisäässä baari-illan jälkeen niskaan! Ainoa haaste tässä hinnan lisäksi on yhdisteleminen, miten käyttää turkkia ja korkkareita näyttämättä hienostohuoralta?

Mekon pitäisi tietenkin olla mahd. yksinkertainen ja hillitty ja kenkienkin valinta ois jo itsessään hankalaa, ku ei mitään piikkikorkoa viittis laittaa just sen maksettu-efektin välttämiseksi
Miä yhdistäisin varmaan jotenkin seuraavasti:
Mekko ja kengät nähtiin jo aiemmassa postauksessa asioista jotka nyppii...


(kuvat Net-a-Porter)

Ostoslistalla ois myös täydelliset nilkkaremmikengät, kuten The Cityn Whitneyllä:

Noi ja pikkumusta.. <3
Givenchy tarjoaa (turhan hinnakkaan) ratkaisun vähän ärhäkämmällä parilla kenkiä.



Oi jospa joku ostais noi kaikki mulle.

P&C
Milka

tiistai 18. elokuuta 2009

voi kauheaa!!!!!!!!

Mä leikkasin just mun visakortin kahtia. Juttuhan meni siis niin et jouduin sen kanssa vaikeuksiin kun en omaa hölmöyttäni tajunnut niitä luottoraja-juttuja täysin, ja otin sitten isomman lainan jolla maksoin visan, sammon kulutusluoton ja autokoulusta puolet pois. No, nyt sitten ku visa oli nollilla ni tilasin ihan pari juttua vaan ku eihän niiden maksamiseen sit kulu kauaakaan, ja voi perkele että sain eilen laskun summaltaan 349€ (minimierä)!!! Miten tää voi taaaaaaas olla mahdollista? Yhteensä siel oli jo yli tuhatkakssataa euroa velkaa!!?



No, nytpä ei kerry enää. Maksan noita tappoeriä nyt vähän aikaa, toivotaan et on paljon kuvauskeikkoja, koska muuten voi tehdä vähän tiukkaa tulevat kuukaudet. Oon onneks ollu nyt tosi kiltisti tän kuun ainakin (ollaanhan nyt jo kuitenkin puolessavälissä) enkä oo käyttäny sitä yhtään, mut silti hapottaa tää oma tuhlaaminen. Onneks ei oo lapsia/talolainaa vielä, mulle ei enää ikinä saa antaa visaa!!

maanantai 17. elokuuta 2009

Haluan tässä vaiheessa ilmoittaa että raahasin itseni vielä eilen illalla puoli yhdeksältä tunnin lenkille, ja JUOKSINKIN vähän! Selitän lenkin hitaamman temmon sillä et sain kiskoa Elmoa jatkuvasti eteenpäin ku joka ikinen horsma ja koirankikkare piti käydä haistelemassa.

Tästä lenkistä saan aasinsillan hienoon asiaan mun elämässä, joka siis on mun uusi kännykkä!


Toi on jonkinlainen musapuhelin ja se toistaa kaikennäkösiä musatiedostoja, mm. mp3, mp4 ja wma. Sen mukana tuli pienet kajarit jotta voidaan viimein kuunnella musiikkia puistoviineillä! :D
En oo nyt viimisen viiden vuoden aikana omistanu täysin omaa ja uutta puhelinta, ja nyt päätin, että syödään sit kynsiä ens kuu mut miä tilaan ton!
Vanha (joka siis on oikeasti Markon äidin entinen puhelin, ja jota edelsi Markon vanha puhelin) alkoikin jo osoittaa halukkuutta eläkkeelle.

Hieno on, kaíkenkaikkiaan.

Tänään illalla töiden jälkeen on taas pakolliset tunnin peruskuntotreenit kun telkkarista tulee Huippis, enkä kerkeä kotiin sitä katsomaan. Mitä sitä ihminen tekeekään lempiohjelmiensa takia.

P&C
Milka

sunnuntai 16. elokuuta 2009

sunday bloody sunday.


Mä en voi sietää yleisurheilua. Marko kattoo sitä taukoomatta nyt kun sitä tulee päivät pitkät.
Eilen oli firman koulutus ja bileet Hovarilla ja myöhemmin sit ilontalossa, ja nyt mulla on vähän heikko olo. Kävin heittämässä Markon yhen sen joukkuekaverin pihalle, josta ne sit lähti ajamaan kohti SIMPELETTÄ (4h suuntaansa) ku niil on matsi siellä. BUU!
Itsehän tein ultimate krapulamättöä, eli mac&cheese&tomato.
Ensin keitetään makrut suolaisessa vedessä johon on lisätty vähän öljyä:

Lisää reilusti juustoraastetta

ja sekoita kunnes juusto on sulanut

Lisää tomaattikastike


tee salaatti

Mun pitää aina nyppiä pois kaikki paprikansiemenet ku joku on joskus sanonu mulle et ne on myrkyllisiä.

Huuhtele yksi lautanen suunnattomasta (ja alati kasvavasta) tiskivuoresta

Asettele ruoka lautaselle ja tarjoa runsaan chilikastikkeen kera


Syö koneella katsellen The Hillsiä


P&C
Milka

torstai 13. elokuuta 2009

Kuvajuttuja :)

Tehtävänanto:
Selaa koneeltasi kuvia vuosien varrelta
ja vastaa annettuihin aiheisiin niihin sopivilla kuvilla. Aiheita on 10.


1. Tältä näytin muutama vuosi sitten.



2. Toisinaan olen myös hyvin edustava.



3. Tästä kuvasta voi päätellä, mitä harrastan.



4. Tästä kuvasta tulen aina hyvälle tuulelle.




5. Päässäni surisee kysymyksiä tätä kuvaa katsellessa.




6. Tahtoisin elää tämän hetken uudelleen.



7. mm. Nämä ihmiset ovat huippuja!



8. Minua ei naurattanut.
Yks mun kaveri sanoi että "kappas, sehän lähti ku nakki haulikosta" :D



9. Tämä on mielestäni kaunis kuva.



10. Lopuksi paras kuva ikinä!