torstai 29. tammikuuta 2009

Tulinen tahti!

Innostuin postaamaan kahdella kädellä eksyttyäni jonkun random-myspaceläisen sivuille. Hän oli linkittänyt kuvia muotinäytöksistä, ei hajuakaan suunnittelijoista, mutta väliäkö tuolla. Rakastuin seuraaviin luomuksiin syvästi!







Minua kiehtoo kauniisti ja raskaasti laskeutuva kangas, ja oli se sitten yönsinistä tai neutraalia beigeä niin näissä kahdessa ensimmäisessä asussa sitä on käytetty nerokkaasti! Kolmas, sulilla päällystetty mekko on huvittava, mutta silti todella katu-uskottava! Itselleni haluaisin riikinkukon sulista väsätyn hamosen, kukahan kiva kiltti suunnittelija mulle sellaisen ompelisi? :)

Pus,
M

Pöllin.

Eli millaisen laukun ottaisit matkaasi kun:
(ja nämähän ovat siis valintoja jotka mahdollistaisi vain lottovoitto!)

1. lähtisit shoppailemaan
- BIRKIN! ja koska olen mielikuvitukseton niin tietysti punainen...


2. lähtisit vähän hienompiin juhliin (häät tai vastaavat)
Varmasti kirjekuorimallista laukkua, jotain mihin mahtuu vain kaikista tärkeimmät tavarat...Esim tämä Michael Korsin ihana pyton-kuvioinen luomus:



3. lähtisit viikonloppumatkalle.
Net-a-porterista bongasin tämän upean Fendin laivastonsinisen laukun, jota kanniskelisin ylpeydellä reissullani!



A girl can dream, right? :)

tiistai 27. tammikuuta 2009

Paaaaarty.


Mä olen sitä mieltä et suutarin lapsella ei ainakaan mun tapauksessa ole kyllä kenkiä? Miten sitä ei onnistu ottamaan itsestään siedettävää kuvaa mutta muut onnistuu mun kameran edessä niin loistavasti? Siinä täytyy olla apinasuodatin.

Kuvassa siis superrakkaat ylipolven-saappaani jotka tilasin luottokaupastani Asokselta. Nehän eivät siis näytä ihan samalta mun päällä (ainakaan vielä ;D) kuin mallin päällä kuvassa, mutta tykkään niistä silti. Kuvassa myös wetlook-legginsit Ellokselta ja cowl neck-villapaita jälleen Asokselta...
Työkaverini kysyi minulta eilen, että kuinka paljon minulla menee rahaa nettishoppailuun, enkä uskaltanut lähteä edes veikkaamaan! Onneksi raha on tehty tuhlattavaksi. Myös muoviraha.

Noiden saappaiden kanssa kokisin kuitenkin mattapintaisten värillisten sukkisten tai legginsien toimivan paremmin, sillä mokka on jo itsessään aika silmiinpistävä materiaali, ja kun siihen yhdistää kiiltäväpintaisen jatkeen niin lopputulos on melko levoton. Täytyypä siis lähteä metsästämään esim. tummanpunaisia sukkiksia perjantaina, palkkapäivä <3 Ikuinen laihdutusprojektini on jälleen käynnissä. Elättelen toivoa, että lähiaikoina hieman kutistuttuani saisin mahdutettua pillifarkut tuonne saappaiden alle. Tällä hetkellä sinne mahtuu tuskin leggarin puntti :D

Asiasta kukkaruukkuun: tulisiko mun huolestua kun viime viikonloppuna vietin himassa kaikki kolme päivää, ja sunnuntaina mulla oli niin tyhjä olo että sisällä kumisi?! Nyt mulla on (jo pelkästään saappaiden takia) niin hirveä hinku ulos ja tanssimaan että olen jo suunnitellut ensi- ja sitä seuraavan viikonlopun lähestulkoon minuuttiaikataululla. Tänä lauantaina olisi tarkoitus pitää Lenin luona drinkkibileet, ja sitten mahdollisesti seuraavana viikonloppuna road trip Jyväskylään. Eli Tuuli jos luet tätä ni kalenteri tyhjäksi :D

Bile-look voisi olla jotain tämän tapaista -->
Paitsi että wetlook-leggarit vaihdettaisiin niihin punaisiin sukkiksiin!

No katsotaanpa mitä perjantai tuo tullessaan...

Pus,
Milka




sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Ah. Ja mikä parasta, ne ovat kohta minun! Asoksen mukaan the product has shipped. Olen jo pitempään kasaillut mielessäni assukokonaisuuksia noiden saappaiden pohjalta ja nyt ne sattuivat silmääni päivittäisen nettikauppaselailuni aikana. ALE! Hinnaksi jäi 46€+toimituskulut, mutta haluan uskoa että niine hyvineen ne silti jäivät maksamaan vähemmän kuin täältä kaupasta hankittuna. Enkä sitäpaitsi edes ole nähnyt rakkaan Kotkamme kenkäkaupoissa vastaavia.

Tilasimme ystäväni Lenin ja hänen pikkusiskonsa (jonka 18v. juhlista kuvia alempana) kanssa Asokselta suuresti kaikkea. Itse olin melko niukalla budjetilla liikenteessä, joten sijoitin pennoseni reilusti alennettuun Max C:n sifonkimekkoon mallia Señorita, korallinväriseen AIVAN herkullisen suloiseen nahkalaukkuun ja laadukkaisiin wetlook-leggareihin.
Asos on luottokauppani, mutta koska en ahdasmielisyydessäni ole muita juurikaan edes selaillut, minulle tuli suurena yllätyksenä että amerikkalaisten luvatusta maasta yhdysvalloista löytyi niinkin mahtava putiikki kuin FOREVER21. Syy miksi en vielä ole näppäillyt hugea tilausta menemään löytyy arvonlisäverossa ja tullimaksuissa jotka lävähtävät muuten ah, niin edullisiin tuotteisiin niitä lähetettäessä. Tsekatkaapa kuitenkin miten makean topin löysin sieltä!

Tämä toppi olisi täydellinen haalistuneena pinkkinä tai oranssina! Olenkin nyt miettinyt, että lähtisin koluamaan Kotkan kirppareita jonkun vanhan teepaidan toivossa. Voisin sitten tuunata sen uuteen uskoon saksien ja lasihelmien kanssa! Tämä kyseinen toppi kyllä natsaisi aivan loistavasti noiden ylläolevien saappaiden ja vaikkapa punaisten tai violettien legginssien tai sukkahousujen kanssa. I Love it! (niinkuin Laura sanoisi)

Sitten vielä muutama kiva tallenne eilisiltä naiseutumisjuhlilta:














Laitan kuvan saappaista kun ne kotiutuvat. Pus, M.