torstai 2. lokakuuta 2008

Visa is a bitch!

Kuten aikaisemmassa entryssäni kerroin niin hankin itselleni visan tuossa vähän aikaa sitten. Eipä olisi pitänyt. Olin sinänsä kaukaa viisas, että tajusin ottaa pienimmän mahdollisen luottorajan kortilleni, oliko se nyt sitten 800€, mutta onhan sekin luoja sentään paljon rahaa!?

Visa kuitenkin mahdollistaa minulle vaate- ja kenkäintoilijana ihan uusia ovia ja ikkunoita joista kavuta läpi. Vaikka netissä kukkii tuhansia kauppoja odottamasta löytämistään niin olen luottanut tähän asti vain asos.comiin. Tilaamani tuotteet ovat tulleet nopeasti, olleet oikean kokoisia (siitä tietysti saan kiittää vain itseäni ja tarkkaa mittanauhaa) ja laadultaan oikein mallikelpoisia. Tällä hetkellä hakusessa ovat seuraavat ihanuudet:

1. Täydellinen kukkamekko

Minulla on selkeä visio hyvin istuvasta scoop neck-kukkaleningistä jonka voisin pukea antiikkinahkasaappaiden ja nahkatakin kanssa. Mahdollisesti yhdistäisin kokonaisuuteen vielä jonkunmoisen beanie-hatun tai baskerin huonojen hiuspäivien varalle. Minulla on myös aivan ihanat punaiset nahkasormikkaat jotka toisivat väriä ja korostaisivat sitä myös mekosta.

Ylläolevassa kuvassa on Just Cavallin silkkijerseymekko joka on valitettavasti 158€ hintaluokassaan hiiieman liian kallis minun budjetilleni, mutta a girl can dream, right? :)

2. Täydellinen raskas kultaketju

Haaveilen myös raskaasta kullanvärisestä kaulaketjusta jonka voisin yhdistää joko vihreään tai merensiniseen satiini/silkkimekkoon. Asoksella oli jossain vaiheessa valikoimissaan kertakaikkisen upea paksu kultaketju jonka keskiosassa oli kivana pikku yksityiskohtana solmu. Sitä ei valitettavasti enää löydy ja etsintäni jatkuu.

3. Täydellinen pikkumusta!!!!!!!!

Tämä on se tärkein näistä kolmesta tavoitteesta. Jokaisella tytöllä pitäisi olla kaapissaan yksi luottomusta ja minun omani olisi seuraavanlainen: Kauttaaltaan tyköistuva ja siksi hieman kynämäinen, tukevasta kankaasta tehty minihelmainen luomus.
Minulla on jo yksi korsettimallinen olkaimeton mekko, mutta koska haluaisin pukea alle myös rintaliivit (jotkut pahuksen seksikkäät tietysti, sukkanauhoja unohtamatta!) siinä pitäisi olla olkaimet.
SATC-sarjan Mirandalla oli yhdessä jaksossa päällään juuri se pikkumusta joka varmasti sopisi minullekin parhaiten, on kaulukseltaan suora, kuten allaolevassa kuvassa

Toisaalta sitten sydämeni halajaa myös Miss Sixtyn VIELÄ yksinkertaisempaa mekkoa, joka siis esitelty alla. Tässä mallissa on kaikki kohdallaan, tyköistuvuus, kaulus, pituus, kangas, tukevuus, AH AH AH!! <3<3<3
Itseasiassa taidan tilata tuon ja miettiä seurauksia vasta myöhemmin. Hinta on raivostuttavat 117€ mutta voihan sen aina palauttaa jos... Äh, en onnistu siis huijaamaan edes itseäni!

NONIIN!!! Nyt kerkesin tilata sen! Mitäs jos se on liian pieni, Miss Sixty tekee kuitenkin tosi pieniä kokoja, apua, osaankohan lähettää sen takaisin? Lohduttaa hieman ajatella että se on todella yksinkertainen ja laadukas, ja näin myös monivuotinen.
...ei jostain syystä helpota...

Heti tänään illalla annan mun visan Markolle säilytykseen.