torstai 17. heinäkuuta 2008

Oho?

Mulla ei selkeesti elämässä tapahdu juuri mitään kun entrytahti on mitä on. Tai sitten vetoan siihen, että latailen juttujani aina viikon verran ja räjäytän infopommin aina yhteen entryyn. No joka tapauksessa seuraavaa on kartalla tällä hetkellä:

1. Ilon Talon avajaiset
Onnela kesti Kotkassa noin viisi ja puoli minuuttia, ja nyt Sedu avaa uuden yrityksen vanhan Onnelan tiloihin. Hävettää vähän Kotkalaisten puolesta, miksei täällä hienosti sisustettu, tilava ja savuton (ja hienhajuton) paikka menesty? Miksi me menemme aina uudestaan ja uudestaan Kotkansaaren syöpäkasvaimeen eli Seurahuoneelle? Toivon ihan vilpittömästi että Ilon talo kabaree-henkisyydellään ei potkaisisi tyhjää ensimmäisen puolen vuoden jälkeen.

Tunnustan olevani superpinnallinen mitä tulee yökerhoiluun. Inhoan jonottamista ja...

*puhelu*

...voi APUA! Välittäjä soitti ja kysyi että voiko viedä jonkun asiakkaan katsomaan 10min päästä meidän asuntoa? Ei siinä muuten olisi mitään ongelmaa, mutta kun en nyt kuolemaksenikaan muista että onko siellä alushousuja lattialla tai muuta raskauttavaa todistusaineistoa joka mahdollisesti yököttäisi normaaleja ihmisiä!! P*rkele. No toivotaan parasta...

Niin, pinnallinen! Vihaan jonottamista kylmässä Kotkan yössä ja tylyjä portsareita. Kotkassa ei kertakaikkiaan naamajulkisuus toimi (ei kannata mennä ovelle kysymään "etsiä tiiä kuka miä oon?"), ja siksi täällä saa erityiskohtelua ainoastaan jos olet henkilökuntaa, tai jos sinulla on hävyttömän paljon rahaa jaella ympäriinsä. Onneksi minun avajaiseni on pelastettu siltä osin että firmalla on kortti jolla pääsee sisään ilmaiseksi ja jonottamatta. Phuh.

Noniin, nyt kaikki ajattelevat että olen ykkösluokan pyrkyri. Ehkä olenkin, mutta onneksi se jää pelkästään käytännön mukavuuksien tasolle. Olen lisäksi superbimbotyhjäpää valmistautuessani iltaan. Nytkin tällä viikolla olen paahtanut itseäni (jokseenkin turhan takia) solariumissa harva se päivä, ja illalla on edessä vielä itseruskettavan levitys-urakka (suosittelen Piz Buinin vaahtoa, mikäli sinulle ei tule helposti ihottumaa). Olen hurahtanut lyhyihin (vai lyhyisiin, lyhkäisiin, miten 'lyhyt' taivutetaan???!!) hameisiin, ja kuvittelen tosissani että minulla on niihin sopivat jalat. Sukkahousut on yök. Siksipä rusketus on must, oli se sitten aitoa tai ei. Meikkaan ja laitan hiuksia tuntikausia ja olen salaa kateellinen kavereilleni jotka pääsevät luonnonkauneutensa takia hyvin vähällä stressillä. Laitan kuvia huomiselta lauantaina niin näette mihin tuo kaikki ulkonäköhysterisointi yleensä sitten johtaa.

2. Jalkapallo
Kyllä, hyvät naiset ja herrat (who am I kidding, ei tätä kukaan mies lue?) olemme perustaneet tyttöjen kanssa jalkapallojoukkueen. Marko-parka värvättiin valmentamaan meitä, mutta jo ekat harkat todistivat että se murto-osa porukasta, joka viime sunnuntaina vaivautui treeneihin tulemaan, ei ollut ollenkaan toivotonta! Harjoittelimme syöttöjä ja haltuunottoja ja erilaisia potkuja (joissa minä olen kyllä surkea...), ja ainoa asia mitä emme oikein hallinneet, tai halunneet hallita, oli pallon haltuunotto rinnalla.

Marko valittaa aina etten ole kiinnostunut sen harrastuksesta millään muotoa, ja tottahan se oli, siis ennenkuin telkkarista tuli FC Veenus ja mulla syttyi lamppu pään päällä. Yllättävintä koko proggiksessa oli se into millä näitä potentiaalisia futistipusia valuu sisään! Luulen että osaa motivoi "kauden" lopussa järjestettävä saunailta, mutta suurin prosentti typyistä on ihan OIKEASTI innoissaan tästä uudesta harrastuksesta. Laitan treeneistä kuvia heti kun meillä on joku joka jaksaa niitä ottaa.

Tajusin juuri ettei mulla ole mitään mielenkiintoista kohtaa 3, joten laitan kuvina tähän pari kivaa asustetta joista olen tällä hetkellä hykerryksissäni:

Merihenkisyys on nyt näkynyt muodissa jo pitemmän aikaa, ja tilasinkin (jälkijunassa niinkuin aina...) asokselta ihanan solmuvyön. Lisäksi tykästyin mahdottomasti kullanväriseen rannekoruun samasta puljusta, tässä kuva siitä:



Koen kyllä ymmärtäväni mikä milloinkin on in, mutta edelläkävijäksi minusta ei ole. Luulen aina olevani ensimmäinen maailmassa joka ajattelee että hei, tämä sinipunavalkoraidallisuus ja solmut ja muu sailor-sälä näyttää kivalta ja on tosi muodikasta, ja sitten tajuan että Glitterissä myytiin merihenkisiä koruja jo vuosi sitten. Plah. Siksi olenkin sitä mieltä että paras on vaan pidättyä siinä mistä itse pitää ja lopettaa viimeisimpien villitysten perässä haahuilu. Minulle tärkeintä onkin soveltaa trendejä oman tyylini puitteissa, oli se kuinka 'last season' tahansa.

Ps. Persoonallisuus on uusi musta ;)

tiistai 1. heinäkuuta 2008

Yehaa!!

Tänään, ensimmäistä kertaa käynti jonkun sortin kierrätyskeskuksessa tuotti tulosta. Olen kiertänyt Kotkan kirppareita turhaan etsimässä oikeita löytöjä, ja huomannut että Kotkalaisilla vanhuksilla ei ole selkeästi ollut varaa merkkituotteisiin kuten Chaneliin ja Gucciin, tai sitten he ovat liian tietoisia tavaroidensa arvosta viedäkseen niitä kirpparille. No, joka tapauksessa tänään siis töiden jälkeen (josta muuten lähdin ihan hävyttömän aikaisin) kipaisin Avustus- ja keräyskeskuksen kirpparilla ihan vaan nopeasti, koska Marko odotti tympääntyneenä autossa. Kiertelin aikani ja huomioni kiinnittyi naisten kenkälaariin. Sieltä poimin nämä suloiset bowback-korkokengät:
Olen katsellut Asoksen versioita tällaisista rusettiperäsistä kengistä (joissa tosin rusetti on isompi ja korko korkeampi), ja sanoisin että kirpparilöydöksi ihan jees! Kenkähyllyn yllä roikkui naisten pieniä käsilaukkuja, josta bongasin riemukseni aivan supersuloisen olkilaukun!

Minun oli ihan pakko tietysti saada molemmat, joten marssin kassalle vaikkei kummassakaan ollut hintaa ja minulla oli vain kymppi rahaa. Myyjätär oli iältään jotain 80 ja kuoleman väliltä, ja kun kysyin yhteissummaa niin luulen että hän vähän huiputti minua. Loppusumma oli tasan 10€, minusta ehkä vähän liikaa, mutten viitsinyt käydä kitsastelemaan siinä kiireessä. Laukussa on sisällä kukonaskelkuvioinen kangas, joka oli mielestäni tosi söpö myös.

Ehkäpä nyt silmäni harjaantuu ja minulle aukeaa aivan uusi maailma second hand-tuotteiden parissa!